Tarsus Belediyesi Şevket Can ile 4. Yılını coşkulu bir tören ile kutladı.

Milletvekilleri, Meclis Üyeleri, Oda ve Dernek Temsilcilerinin katılımının yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgisi ile gerçekleşen tören, şahane atmosfer içerisinde geçti.

20+4

Tarsus Belediyesinde, Dört Dönem yani Yirmi Yıl Burhanettin Kocamaz yönetiminde ve Dört Yıldır da Şevket Can yönetiminde  hizmete durmaksızın devam ediliyor.

Şevket Can ve ekibinin, Köylerle birlikte 179 mahalleye hizmet  götürmek için gece gündüz aralıksız çalışmaları, vatandaşın büyük takdirini kazanmış durumda.

Her alanda halka hizmet etmeyi ilke haline getiren Şevket Can, programda yapılanları, yapmak istediklerini ve proje aşamasında olanları gururla anlatırken bizler de heyecan ile dinledik.

Şevket Can, dini, dili, ırkı ne olursa olsun,  sorgulamadan vatandaşa hizmet ettiklerinin altının çizdi.

Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile hesap verilebilir bir yapıya sahip olmaları elbette çok önemli.

Ve sorumluluk alanlarında gece gündüz demeden karış karış gezen ekip, sorunları yerinde gözlemleyip çözüm noktasında vatandaşa kolaylık sağlıyorlar.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da konuşmasında yirmi yılda yapılanların üzerine, ara vermeden, durmaksızın hizmete devam eden Şevket Can için övgü dolu sözler söyledi.

Elbette ki bu önemli… Yani Burhanettin Kocamaz yirmi yılda Tarsus’a çok değer kattı. Ve katmaya devam ederken de Mersin Büyükşehir Başkanı oldu. Halk’a hizmet anlayışı devam etmeliydi ve bunu Şevket Can çok iyi yaptı, yapmaya da devam ediyor.

Uyumlu ekip…

Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Milletvekilimiz Baki Şimşek’in uyum içerisinde olmaları da sahipsiz Tarsus’umuza çok önemli katkılar sağlıyor.

Vekilimiz Baki Şimşek’in Ankara’da Tarsus için nasıl gayret gösterdiğini, nasıl çırpındığını hepimiz görüyoruz.

Tarsus meselelerini meclise taşıyıp, çözüm noktasında gitmediği yer çalmadığı kapı bırakmıyor.

Ve şehrimize Türkiye’de hatta belki dünyada benzeri olmayan, farklı alanlarda ilkleri yaşatan, bundan dolayı da halkın takdirini kazanan Şevket Can’a teşekkür ederiz.

Ödüle doymayan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve ekibinin hizmet anlamında bu sadece görünen yüzü…

Daha neler neler var…

HeyeCanla izlemeye devam ediyoruz…

Saygılarımla.