İYİ Parti GİK Üyesi, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'dan sondakika açıklaması geldi.

Kocamaz resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada 17 Mayıs'ta sahaya ineceklerini kaydetti.

Sabah erken saatlerde açıklama yapan Kocamaz şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Dostlar;

Pandemi nedeniyle kongrelerimizden bu yana İlçe ziyaretletimize ara vermiştik. Şu anda da tam kapanma nedeniyle ziyaret yapamıyoruz.

Ancak bu süreçte Mersin ve Ankara ofislerimize gelerek ziyaret eden ya da telefonla bize ulaşan gönül dostlarımız, hemşehrilerimiz yaşanan sıkıntıları dile getirerek ısrarla sahaya inilerek bir an evvel çalışmaların başlanmasını ve yüreklerine su serpilmesini talep ediyorlar.

Oysa biz zaten bu Halkın içinde doğup büyümüş ve Halkın içerisinden hiç çıkmamış,ömrü boyunca Halkına hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş İYİ ve güzel günlerinde olduğu kadar,zor ve sıkıntılı günlerinde de dertlerine ortak olmuş ortalama bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız

Biz gençlik yıllarımızdan bu güne kadar hiç bir ayrım yapmadan vatandaşımızın derdini kendimize dert edindik.

Problemlerine ortak olup çözümler üretmeye çalıştık.Oynat işareti Şu an da İYİ PARTİ Genel İdare Kurulu Üyeliği dışında,resmî herhangi bir görevimiz olmamasına rağmen, vatandaşlarımız bizi kendisine yakın ve samimi bulduklarından dertlerini hala bize anlatmaya çalışıyor.

Bizlerde yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla birlikte, gücümüz yettiğince ilgilenip, çözümler bulmaya gayret ediyoruz.

Şu pandemi döneminde Rabbim önce vatandaşlarımızın sonra da bizlerin yardımcısı olsun.

İşsizliğin ve dolaylıda olsa işten çıkarmaların zirve yaptığı,insanları işinden aşından etmek için mobingin her türlüsünün uygulandığı, yeni istihdam alanlarının da açılmadığı,hatta bir çok işyerinin pandemi nedeniyle kapandığı bu dönemde,Rabbim işsiz yada bu zor dönemde işsiz kalan tüm insanlarımızın yardımcısı olsun.

Rabbim hiç kimseyi darda ve zorda bırakmasın. Bizleri Hak ve Hakikat yolundan ayırmasın. Bu güne kadar üzerimize oyun üstüne oyunlar oynayıp kumpaslar kurarak,önümüzü kesenlere ya da kesmek isteyenlere fırsat vermesin!

Bizi hizmet etme şerefine eriştirdiği canımızdan Aziz bildiğimiz Halkımızdan koparttırmasın!

Bizleri daima İYİ VE GÜZEL insanlarla karşılaştırsın.

Cümlemizi Corona belasından korusun.

Halkımıza hizmet etmek için gösterdiğimiz tüm gayretleri ibadet saysın.

Tam kapanmanın kalkacağı 17 Mayıs’tan sonra yani Bayram sonrası hiçbir parti ya da gurup ayrımı yapmadan,
tüm hemşehrilerimizle kucaklaşmak,

kaldığımız yerden başlamak ve Mersin’e ve Mersin’liye hizmet gayesiyle yeniden bir arada olmak,yeni bir “Gönül Seferberliği”başlatmak dileğiyle tüm Hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

Rabbim Cümlemize sağlık ve sıhhat versin. Çıktığımız bu hizmet yolunda hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Varlığınız daim olsun. Allah’a emanet olasınız.