Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı’na katıldı.

Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Seçer, 5 yıllık görev süreleri içinde Tarsus özelinde yaptıkları çalışmaları paylaştı. 

‘’Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın en eski üyelerinden biri olarak burada bulunmak çok kıymetli’’ diye sözlerine başlayan Başkan Seçer, Tarsus’un sahip olduğu değerlerinden dolayı özel bir kent olduğunu vurgulayarak, ‘’Tarsus’ta çok sayıda çalışma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Büyükşehir vizyonunu katmak istiyoruz.  Çalışmalarımız da bu yönde ilerliyor.

Nihayetinde ilçe ile büyükşehir vizyonu başka oluyor. 5 yılda mevcut imkânlar dâhilinde Tarsus’ta gösterdiğimiz gayreti ikinci 5 yılda da göstermeye hazırız. Bu seçimde hizmet kazanacak. Uyum çok önemli. İşbirliğinin ne kadar harika hizmetler doğuracağını inşallah ikinci hizmet dönemimizde de göstereceğiz.’’ dedi. 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ise Mersin Büyükşehir’in Tarsus için çok önemli ve güzel işler yaptığını söyleyerek, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işbirliği ve desteğe dikkat çekti.

Tarsus’u elde ettiği yeni fırsatlarla kalkındırmak için var güçle çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Koçak, işbirliğine her zaman açık olduklarını söyledi. 

Tarsus Belediyesi Yenice’de 33 Yıldır Açılmayan Arazi Yollarını Açıyor Tarsus Belediyesi Yenice’de 33 Yıldır Açılmayan Arazi Yollarını Açıyor

Daha sonra Başkan Seçer’in Tarsus TSO Meclis üyelerinin kent ve belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtlaması, görüş ve önerilerini paylaşması ile devam eden toplantı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.