Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilciliği ve Tarsus Fahri Tanıtım Komitesi, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'e teşekkür ziyareti yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin bölge temsilcisi emekli Albay Nadi Dönmez, Vakfın Tarsus Tanıtım komitesi başkanı Elife Arslan ve yöneticilerle birlikte, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'i ziyaret etti.

Ziyaretinde Başkan Ergezer'in, 7 yıldan bu yana toplantılar için salon tahsisinde bulunduğunu ve bundan dolayı kendilerine teşekkür eden Nadi Dönmez, 1974 yılında 3 Vakıf kurulduğunu ve bu 3 vakfın daha sonra birleşerek Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na dönüştürüldüğünü söyledi.

Bu Vakfın daha sonra Aselsan'ı kurduğunu, vakfa bağlı 18 şirkete sahip olduklarını ve bu şirketlerde 15 bin kişinin istihdam ediliğini kaydeden Dönmez, şirketlerin dünya çapında teknoloji ürettiklerini ifade etti.

Amaçlarının bağış toplamak olmadığını ve tanıtmayı hedeflediklerini belirten Dönmez, gönüllü yardım kabul ettiklerini bildirdi.

Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ise TSK'ni Güçlendirme Vakfı tanıtım komitesine kapılarını açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''TSK, Türk milleti için çok özel bir yere sahiptir. Her doğan erkek çocuğa 'asker doğar, asker ölür' deriz. Biz Ziraat Odası olarak, TSK Güçlendirme Vakfı Tanıtım Komitesine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz'' dedi.

Konuşmaların ardından TSK Güçlendirme Vakfı Mersin bölge temsilcisi Nadi Dönmez ve Tarsus Tanıtım Komitesi başkanı Elife Arslan, çiçek ve çeşitli armağanlar vererek Ali Ergezer'e teşekkür etti.