TEMA Vakfı Tarsus temsilciliğininü organize ettiği yürüyüşe Tarsuslu ve Çamlıyaylalı doğaseverler ve tema gönüllüleri katıldı.

Yaklaşık 15 kilometrelik yürüyüşün ardından Baştepe Orman Yangın Gözetleme kulesinde dinlenen veü geri dönen doğa dostları, gruplar halinde orman içeresindeü 8-10 kilometre daha yürüdüler.

Tarsus Tema Temsilcisi Nilgün Nokay Yılmaz, yaptğı aÇıklamada sezonun bu ilk doğa yürüyüşüneü yakalık 100 doğaseverin katıldğını belirterek, yürüyüşe katıkılarından dolayıü Tarsus Orman işletme müdürlüğüne teşekür etti.

Yılmaz şunları kaydetti;"Yüce Türk Ulusunun kendi topraklarında aşını,işini kurması, erozyonun, Çölleşmenin, kuraklığın, açlığın önüne geçilmesi, ormanlarımızın, su kaynaklarımızın, doğal dengeyi bozmadan, gelecek nesillerimize taşınması için kamunun zorunlu görevini GöNüLLü olarak üstlenmek ve ülkenin dört bir yanındaki gönüllüleriyleü sadece yurt sevgisi ile yurdun doğal varlıklarına bekçilik yapıyor,sorunların boyutlarını ve önemini genç,yaşlı demeden insanlarımıza anlatmak için maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınmadan mücadele veriyoruz.