Tarsus Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimleri ile başlayan başta Tarsus’la ilgili projeler olmak üzere ,İlçemizin tanıtımı, sorunlarının giderilmesi noktasında birlikte hareket etme düşüncelerinin bir yansıması olarak Tarsusumuzu Antalya’da başarıyla temsil ettiler.
19-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen 4. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarında,İlçemizin önemli ürünleri olarak;Cezeryemiz, Yayla Bandırmamız, Tahin-Helvamız, Şalgamımız, Kaynarımız, Sarı Ulak Zeytinimiz, Humus Yemeğimiz, İğne Oyamız, Çatal Burun Köpeğimizin tüm Türkiye’ye ve fuara gelen yabancılara gururla tanıtımı gerçekleştirildi.
İki kardeş kuruluşun ortak stant açarak Şehrimizin tanıtımına katlı sağlamaları oldukça ses getirmiş ve takdirle karşılandı.