Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin ikinci taksiti için ödeme süresi 30 Kasım Perşembe günü mesai bitimi sona eriyor.

Tarsus Belediyesi Mantar Üretim Seraları Ve Meyve/Sebze Kurutma Ve Paketleme Tesisi  Tam Not Aldı Tarsus Belediyesi Mantar Üretim Seraları Ve Meyve/Sebze Kurutma Ve Paketleme Tesisi Tam Not Aldı

Tarsus Belediyesi tarafından, vergi mükelleflerinin ödemelerini 08.00-17.00 saatleri arasında Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü’nden, 100. Yıl Veznesi veya e-belediye, e- ödeme uygulamaları üzerinden kolaylıkla yapabileceği hatırlatıldı. 

Tarsus Belediyesi Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2023 yılı ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü sona ereceğini bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada;

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin Kasım ayında ikinci taksitinin ödenmesi gerektiğini bildirerek vergi borcu olan mükelleflerin 30 Kasım Perşembe günü mesai bitimine kadar emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi taksitlerini, TC kimlik numarası veya belediye sicil numarası ile Tarsus Belediyesi Gelirler Müdürlüğü’nden 100. Yıl veznesi ve Nikah Salonu Veznesi, e-belediye ve e-ödeme uygulamaları üzerinden ödeyebilecekleri belirtildi.

VERGİ ÖDEME KOLAYLIĞI

TC kimlik numarası eklenerek ödeme yapabileceği gibi e-belediyecilik ve e-ödeme uygulaması kapsamında internet üzerinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilecekleri hatırlatıldı.

Sunulan hizmetlerle vatandaşların zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde ödeme yapabileceği belirtilen açıklamada; mükelleflerin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri gerektiği belirtildi. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak.