Tarsus’ta 29 Nisan Çarşamba günü meydana gelen kazanın ayrıntıları yürekleri dağladı.

Haber-Yorum: Serhan Geçim

Çarşamba günü Bağlarbaşı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 36 yaşındaki Muzaffer Gencer’in Adanalıoğlu beldesindeki evlerinden Bağlarbaşına kurbanlık koyun almak için geldiği öğrenildi.

Muzaffer Gencer evlerinde mevlit okutmaya karar verdi.Mevlit bittikten sonra yemek dağıtmayı planlıyordu.Amacı Mevlit okunduktan sonra maddi durumu iyi olmayan insanlara dağıtalacak yemeğin eksiksiz olarak yetmesiydi. Zaten Adanalıoğlu beldesinde herkes onu iyi bir insan ve hayırsever olarak tanırdı.

Dağıtılacak yemeğin hazırlıkları sırasında Muzaffer Gencer düşünceliydi. Kesilen ilk kurbanın yetmemesinden endişe ediyordu. Ve babasının yanına gitti. Babası Yusuf Gencer’e “baba bu kurban yetmeyecek, gel Bağlarbaşı’ndan bir koyun daha alalım”,dedi.Amacı dağıtalacak yemekten almayan hiç kimsenin kalmamasıydı. Ve karar verdiler bir kurbanlık koyun daha almaya. Babası ile birlikte Adanalıoğlu beldesindeki evlerinden ayrılarak yola çıktılar.

Bağlarbaşı’ndan aldıkları kurbanlık koyunu arabanın arka bağajına yükleyen Muzeffer Gencer ve babası tekrar eve dönmek için yola çıktılar.

İşte tam bu sırada Bağlarbaşı ışıklarını geçtikten sonra meydana gelen kazada evli ve 2 çocuk babası olan Muzeffer Gencer hayatını kaybetti..