MERSİN'DE 30 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mustafa Kirik isimli şahıs, evinde boğazı kesilmiş halde yaşamını yitirmiş olarak bulundu.

Çocukları ve karısı bir süredir Tarsus’ta bir köyde kaldıkları belirlenen şahsın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

Olay Barbaros Mahallesi 2134 Sokak 34 no.lu evde yaşandı. Apartmanın giriş katında birinin intihar etmiş olabileceği yönünde ihbar alan emniyet güçleri, olay yerinde yaptıkları incelemede evin banyosunda bir ceset buldu.

Polis yaptığı araştırmada cesedin 30 yaşındaki Mustafa Kirik'e ait olduğu belirlendi. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Mustafa Kirik'in boğazının kesilmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Eşi ve çocuklarının bir süredir Tarsus'ta köyde kaldıkları belirtilen fabrika işçisi Kirik'in ölüm haberini alan eşi ve yakınları evin önünde sinir krizi geçirdi.

Olay yerinde yapılan araştırmada evin önünde ve yakınındaki çöp kovasında kanlı peçete bulan polis, cesedin bulunduğu banyoda bir bıçak ve bir miktar para buldu. İntihar olarak ihbar edilen olayın cinayet olması ihtimali üzerinde de duruluyor. Soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.