Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan’ın eğitimi nedeniyle başkanlık görevinden ayrılması nedeniyle yerine 2. Başkan Muzaffer Şimşek getirildi.

Tarsus Ülkü Ocakları Binasında yapılan devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Tutar, çok sayıda partili ve ocak gençleri katıldı.

Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Tutar, “Tolga başkanımızın eğitimi nedeniyle görevi bırakması nedeniyle yerine 2. başkan Muzaffer Şimşek göreve getirilmiştir. Ocak başkanımız Tolga Arslan’a görev süresince yaptığı ve örnek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Eğitim hayatında başarılar diliyoruz.

Yeni Ocak başkanımız Muzaffer Şimşek’e kutsal görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Görev süresince beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür eden Tolga Arslan ise, Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerimi yeni başkan Muzaffer Şimşek’e verdi.

Muzaffer Şimşek ise yaptığı konuşmada, 5 bin şehidin vebalini omuzlarına yüklendiğini belirterek, bu vebalin bilinci ile sorumluluğu ile Ülkü Hareketin bayrağını Tarsus’ta daha ileriye taşımanın mücadelesini vereceklerini söyledi.

Konuşmalardan sonra, ülkücüler yeni başkanları Şimşek’i tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler.