AVRUPA’NIN önemli gayrimenkul yatırım şirketleri arasında yer alan Hollanda merkezli Corio tarafından Tarsus’ta (eski Berdan Fabrikası yerine) kurulan ve TARSU adı verilen alış veriş merkezi (AVM) yarın (1 Mart 2012 Perşembe günü) kapılarını açıyor.

 

Açılış öncesi ise bugün saat 09.30’da basın mensuplarına yönelik olarak tanıtım toplantısı düzenlenecek. Akşam saat 19’da gala yemeği düzenlenecek ve Keremcem mini bir konser vererek hayranları ile buluşacak.

 

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ise dün TARSUS AVM yetkilileri ile Kültür Merkezi-Ünal Cafe’de bir araya gelerek sohbet toplantısı gerçekleştirdiler.
 

Toplantıya Cemiyet Başkanı Emre Geçim, Başkan Yardımcısı Hakan Bulut, Cemal Dolaşmaz, Serhan Geçim, Recep Hüdayi Ünal, Asena Şadiye Üstün ile TARSU AVM Pazarlama Sorumlusu Başak Kerimoğlu, ANL Grup Yöneticileri Haktan Doğuş Şimşek ve Anıl Aydın katıldılar.

 

87 farklı mağazanın hizmet vereceği TARSU AVM, büyüklüğü ve içeriği yönünden Tarsus’ta bir ilk olacak.