Uluslararası orman okulu yaklaşımı ile sınıf dışı faaliyetler ve doğa eğitimi İlçemiz okullarından Taşçılı İlkokulu’nda 4 farklı ilden (İstanbul, Muğla, Mersin, Hatay, Adana) 25 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirildi.

Tarih: 5 Nisan 2019 Cuma 09:37Orman Okulu Yaklaşımıyla Sınıf Dışı Faaliyetler ve Doğa Eğitimi Taşçılı 

Tarsus Orman Okulu Sorumlusu Sercay Ünver, Orman Okulu Eğitmenlerinden Uzman Biyolog Lale Aktay Sözüer ve Orman Okulu öğretmenlerinden oluşan 7 kişilik bir ekip tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde doğa gözlemlerinden, permakültüre, astronomiden, tamire kadar farklı atölyeler hakkında bilgiler verilip keyifli uygulamalar gerçekleştirildi.

Eğitim, bilim ve sanatın iç içe geçtiği etkinlik ve atölyelere doğada hem öğrenip hem de keyifli zaman geçiren öğretmenler ve Taşçılı Köyü sakinlerinin ilgisi yoğundu.