Markaların farklı alanlarda almak istedikleri pek çok hizmeti, tek bir çatı altında, alanında öncü uzmanların, profesyonellerin ve yöneticilerin buluştuğu güçlü bir yapı ve benzersiz bir hizmet anlayışıyla sunan NIXAS, kendi sektöründe bir ilke imza atıyor.

A’dan Z’ye etkinlik yönetimi, hosting, prodüksiyon, pr ve sosyal medya yönetimi, influencer marketing, marka kimliği oluşturma gibi pek çok alanda farklı markalara hizmet vermiş partnerlerin birleşimiyle sektöre benzersiz bir soluk kazandırmaya hazırlanan yeni nesil iletişim ajansı NIXAS COMMUNICATIONS ; bünyesinde moda, tekstil, gözlük, mücevher, kozmetik sektörlerinden markalar ve yeni medya ve prodüksiyon şirketleri bulunduran Sargon Group, sektörün duayen ve sevilen isimlerinden, 15 senelik marka deneyimiyle bir iletişim profesyoneli olan Niran Hürel Herder ve pek çok farklı sektörden markaya kreatif üretim ve tedarik çözümleri sunan İlkay Işıkgüner’in profesyonel zeminde uzmanlıklarını birleştirmesinden doğan, yepyeni, özgün ve global seviyede bir iletişim ajansı deneyimi sunuyor.

NIXAS’ın yapı taşlarından biri olan Niran Hürel Herder ; kariyerinin ilk yıllarında farklı sektörlerden markaların iletişim departmanlarında çalıştıktan sonra 2011’de bugünkü kariyerinin temelini oluşturan kurumsal serüvenine, o yıllarda Türkiye pazarına yeni giren, Yves Rocher’nin iletişim departmanında çalışarak başladı. Markanın Türkiye pazarı ile tanışması, buluşması ve büyümesi sürecinde tam on sene boyunca yöneticilik yapan ve markanın iletişim çalışmalarını sürdüren Herder, bu sürede 100'den fazla lansmana imza attı.

İletişimci, son üç yıldır kariyer rotasını değiştirerek, global ve yerel markalara iletişim danışmanlığı ve hosting hizmeti vermeye devam etti. Bu kararıyla çalışmalarını daha geniş bir zeminde, daha çeşitli bir marka yelpazesine ulaştırmayı başaran Herder, sektörde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ederken, tecrübesini NIXAS markalarıyla buluşturmak üzere bu profesyonel kadroda yerini aldı.

İlkay Işıkgüner; kozmetik, perakende, yeme&içme, teknoloji ve sağlık sektörlerinin önde gelen markalarına etkinlik yönetimi ve görsel iletişim konularında tasarımın ve üretimin her aşamasında mükemmeliyeti hedefleyerek, sonuçlarını her zaman en yüksek kalitede sunan bir profesyonel. Işıkgüder de sahip olduğu profesyonel birikimi ve çözüme yönelik işleyiş anlayışını NIXAS ailesinin danışmanlığını üstlendiği markalarla paylaşmak üzere yola çıkan bir diğer önemli isim.

Bu benzersiz yapılanma, Tomtom Mahallesi’nde iki katlı bir binada kurulan NIXAS’ın bel kemiğini oluşturuyor. Ajansın prodüksiyon hizmetleri ise yine Sargon Group’a ait olan ve NIXAS ile aynı binada yer alan MEJI ISTANBUL tarafından üstleniliyor. Güçlerin birleştiği ve sınırların ortadan kalktığı bu yeni dünyada NIXAS’ın hizmet vaadi tek kelimeyle heyecan verici.

Tüm bunlara ek olarak; bu çok yönlü yapının bulunduğu konum ve kapasitesi, farklı etkinliklere ev sahipliği yapmak üzere son derece kapsayıcı bir vizyonla planlandı. NIXAS sadece dışarıda değil, kendi bünyesinde gerçekleştireceği etkinliklerle de büyük ses getirecek.

Moda , kozmetik ve lifestyle sektörlerinden farklı müşterilere hizmet vermeye başlayan ajansın en büyük hedeflerinden biri; global markalarda olduğu kadar, yerel markalarda da benzersiz projelere imza atmak ve bu markaların da global düzeye taşınmalarını sağlamak.