Gülek belediye başkanı ve MHP Tarsus belediye başkanı a.adayı  M.Tekin Çelik, MHP il başkanı Mahmut Tat’ın Büyükşehir aday adaylığına müracaat etmesi ve İl başkanlığından istifa etmesi nedeniyle Genel merkez tarafından atanan yeni İl başkanı Rauf Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı MHP Mersin İl Başkanlığında MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, Mersin Büyükşehir belediye başkanı a.adayı Mahmut Tat ve İl yönetim kurulu üyeleriyle Türkiye’de yaşanan genel ve Mersin’de gelişen yerel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbetlerin ardından M.Tekin Çelik, Rauf Aydemir’e İl başkanlığı görevinde başarılar diledi. İl başkanı da adaylık sürecinde Çelik’e başarı dileklerinde bulundu.