CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal ile kardeşine ait Tarsus'taki 5 katlı binada yangın çıktı. Yangında Mehmet Oksal başından yaralanırken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. 

Yeniömerli Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Oksallara ait 5 katlı binanın 2. katında elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı. Yangın sırasında uyuyan Oksal ailesi, alevlere müdahale etmeye çalıştı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal ile kardeşi Mehmet Oksal'ın oturduğu 5 katlı evde yangın çıktı. Yangını söndürmek isteyen Mehmet Oksal, başından yaralandı.

Alınan bilgiye göre, yangın sabaha karşı saat 05.00 sıralarında çıktı. Yeniömerli Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Oksallara ait 5 katlı binanın 2. katında elektrik kontağından kaynaklanan yangın çıktı. Yangın sırasında uyuyan Oksal ailesi, alevlere müdahale etmeye çalıştı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, yangını söndürmeye çalışan CHP eski Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Oksal, başına cam kırıkları isabet etmesi nedeniyle yaralandı.  Hastanede ilk tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilen Mehmet Oksal, olayı şöyle anlattı: " Sabah 5 civarıydı, koku ile aniden uyandık.

Baktık her taraf yanıyor. Canımızı dışarıya zor attık ve itfaiyeye haber verdik. Bize yangının elektrik kontağından çıktığı söylendi. Maddi hasar ve benim başımdan yaralanmamın dışında önemli bir şey yok."  

Yangın sonucunda 5 katlı binada bazı dairelerde odaların tamamen yandığı ve oturulamaz hale geldiği belirtildi.