Tarsus Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere trafikle ilgili bilgiler içeren etiket dağıtıldı.

Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle öğrencileri trafik konusunda bilinçlendirmek amacıyla üzerinde trafik işaretleri bulunan etiket dağıttı.

Trafik Büro Amirliğinde görevli polis memurları, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda öğrencilere güvenlikle ilgili bilgiler verirken, farklı sloganların yer aldığı etiketler öğrencilere dağıtıldı.

Tarsus Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, öğrencilere yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini, farklı hediyelerle farklı mesajların verileceğini söyledi.

Bu arada, veliler, Tarsus Trafiğinin yaptığı uygulamayı memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek "Okulların önünde geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında da zaman zaman Trafik görevlileri denetimler ve uygulamalar yapıyordu. Yeni dönemde de bu etkinliklerin yapılması güzel.

Bu uygulama sayesinde çocuklarımız küçük yaşta trafiğin önemini kavrıyor, trafik kurallarını öğreniyor. Üstelik ekiplerin karşıdan karşıya geçişlere refakat etmesi sayesinde gözümüz arkada kalmıyor. Bu uygulamayı başlatan Tarsus Emniyet Müdürümüze ve etkinlikte emek veren tüm Trafik ekiplerine teşekkür ederiz" dediler.