Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nden yeniden aday adaylığını açıkladı. MHP İlçe binasında düzenlenen törende adaylığını açıklayan Kocamaz, 10 yıllık başkanlık döneminde 100 yıllık hizmet ürettiğini söyledi.

Tarsus'u çağdaş bir dünya kenti yapmak için gece gündüz çalıştığını ifade eden Kocamaz, yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için yeniden aday olduğunu belirtti.   

Diğer aday adaylarının yapacaklarını, yapmak istediklerini söylemeye çalıştığı bir seçim arefesinde, biz hayal edilmeyen birçok şeyi gerçekleştirmenin hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz diyen Burhanettin Kocamaz, Tarsus'u çağdaş yaşanılabilir kent yapma olgusuyla yanıp tutuştuğunu belirterek,"" Bizim bundan sonraki hedefimiz, bu kentte yaşayan insanlarımızın ekonomik gücünü artıracak, işsizliğe çözüm getirecek çalışmaları hayata geçirmek olacaktır"" dedi.   

Eshab-ı Kehf'e giderek kurban kesip dualar eden Kocamaz'a partililer yaklaşık  bin araçlık konvoyla destek verdi. Kocamaz'ın adaylık açıklamasına MHP İl Başkanı Kamil Hayati Aydın, Tarsus İlçe Başkanı Halim Bozgaç partililer ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'a 10 yılda 100 yıllık hizmet yaptıklarını ifade ederek başladığı konuşmasında; güzellikleri ve mutlulukları, çağdaş modern ve yaşanılabilir Tarsus'u ortaya çıkartmak, başlatılan ve yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için üçüncü kez yeniden aday olduğunu belirtti.

MEŞALEYİ TARSUS HALKI YAKTI

Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılarak başka yerlere gideceğimiz süpekülasyonları yapılarak insanların kafalarını karıştırmak isteyenlere sert bir dille cevap veren başkan Kocamaz, 28 Mart günü bize çamur atmak isteyenlere iyi bir ders vermek istediklerini söyledi.

Tarsus kavgası, Tarsus sevdası, Tarsus rüyası, Tarsus hülyası, tarsusluluk ruhu ve modern Tarsus aşkı'nın milat olarak kabul ettiğimiz 1994 yılında başladı diyen Kocamaz, ""Bu meşaleyi Tarsus halkı yaktı, yine Tarsus halkı yeniden söndürmeye bize ikinci kez görev verdi.

Şimdi bu meşalenin bir daha hiç sönmemesi için üçüncü kez Milliyetçi Hareket Partisi'nden adaylığımı açıklıyorum"" dedi.    "