İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi, Tarsus ve Mersin Büyükşehir eski Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Milliyetçi Hareket Partisi’ Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi isim vermeden demokrat olmamakla suçladı.

Bir dizi ziyaret kapsamında Tarsus'a gelen İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burhanettin Kocamaz, İyi Parti Tarsus İlçe binasında partililerle buluştu.

Kocamaz, “Milliyetçiliğimizden hiç kimse şüphe edemez, bu vatana verdiğimiz mücadele; geçmişten bu yana, gerek sayın Genel Başkanımız, gerekse yöneticilerimiz ve bizler olarak, herkes tarafından biliniyor.

Demokratlık konusunda sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yok. Ben bir yıldır Genel İdare Kurulundayım. Bu bir yıllık süre içerisinde her konu masaya yatırılıyor, sayın Genel Başkan 50 kişilik Genel İdare Kurulu’nun tamamının görüşünü alıyor, ortaya çıkan fikri de oylatarak karar aldırıyor ve uygulamaya o şekilde geçiriyor” dedi.

Konuşmasında isim vermeden MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştiren Burhanettin Kocamaz, “Biz geçmişte bulunduğumuz siyasi partide bunları hiç görmedik. Sayın Genel Başkan tek kişilik istişare heyeti idi. Kendisi oturur, düşünür karar verir, tüm merkez karar kuruluna, Genel Merkez Yönetimine onu dikte eder; Türkiye’de de herkes tek bir ağızdan aynı şeyleri konuşurdu. Yani biz orada gerçek manada bir demokrasi görmemiştik” diye konuştu.

Konuşmasında iktidarı da eleştiren Burhanettin Kocamaz, “Vatandaşımız 18 yıllık bu iktidardan artık ümidini kesmiş durumda. 18 yıl gibi uzun bir sürede ülkenin problemlerini çözemeyen bir iktidardan artık milletimizin beklentisi artık her geçen gün biraz daha azalıyor” şeklinde konuştu.