Zakkum Konseri İçin Tarsus Atatürk Kültür Merkezi Neden Kullanılmıyor?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 22:22, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1758+ kez okundu.
 

Zakkum Konseri İçin Tarsus Atatürk Kültür Merkezi Neden Kullanılmıyor?

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Zakkum grubu sahne alacak. 18 Mayıs Cumartesi günü Rasim Dokur Bacası'nın yanında bulunan boş alanda konser verecek olan Zakkum grubu saat 21.00'de sahne alacak. Tarsuslu vatandaşlar ise sosyal medyada konserin neden Atatürk Gösteri Merkezi'nde olmadığı yönünde paylaşımlar yapıyor. 15 Bin kişilik Atatürk Gösteri Merkezi'ne milyonlarca lira yatırıldığını belirten vatandaşlar, rahat rahat koltuklarda konser izlemek varken, toz toprağın içinde konser düzenleniyor. Atatürk Gösteri Merkezi'ni konser için kullanmayacaksak ne için kullanacağız."diye tepki gösterdiler. Vatandaşlar ayrıca her konuda şeffaf olacağını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın "Atatürk Gösteri Merkezi"nin neden kullanılmadığıyla ilgili açıklama yapmasını istediklerini kaydettiler. 

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Zakkum grubu sahne alacak.

18 Mayıs Cumartesi günü Rasim Dokur Bacası'nın yanında bulunan boş alanda konser verecek olan Zakkum grubu saat 21.00'de sahne alacak.

Tarsuslu vatandaşlar ise sosyal medyada konserin neden Atatürk Gösteri Merkezi'nde olmadığı yönünde paylaşımlar yapıyor.

15 Bin kişilik Atatürk Gösteri Merkezi'ne milyonlarca lira yatırıldığını belirten vatandaşlar, rahat rahat koltuklarda konser izlemek varken, toz toprağın içinde konser düzenleniyor.

Atatürk Gösteri Merkezi'ni konser için kullanmayacaksak ne için kullanacağız."diye tepki gösterdiler.

Vatandaşlar ayrıca her konuda şeffaf olacağını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın "Atatürk Gösteri Merkezi"nin neden kullanılmadığıyla ilgili açıklama yapmasını istediklerini kaydettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.