Tüzmen, Sahil Bandı’nda Çalışmaların Sürdüğünü Açıkladı
GÜNCEL
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
23.08.2010 - 00:00, Güncelleme:
01.01.1970 - 02:00 865+ kez okundu.
Tüzmen, Sahil Bandı’nda Çalışmaların Sürdüğünü Açıkladı
TARSUS ve Mersin'e 7 bin yatak kapasitesi kazandıracak Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi kapsamındaki 17 kilometrelik yol yapım çalışmaları sürüyor.
TARSUS ve Mersin'e 7 bin yatak kapasitesi kazandıracak ''Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi'' kapsamındaki 17 kilometrelik yol yapım çalışmaları sürüyor. AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, projenin hayata geçmesiyle Doğu Akdeniz'de turizme yeni bir soluk kazandırılacağını ve projenin bu bölgeye zenginlik katacağını söyledi. Çalışmaların sağlıklı ve güzel işbirliği içerisinde devam ettiğini ifade eden Tüzmen, yatırımcılardan yöredeki 17 kilometrelik yolun yapılması yönünde talep aldıklarını, Mersin Valiliği ile görüşmeler neticesinde başlatılan yol yapım çalışmaların da hızla sürdüğünü vurguladı. Tüzmen, ''Proje, Mersin için tetikleyici bir unsur olacak. Çünkü proje kapsamındaki tesisler faaliyete geçtiğinde, çevredeki birçok alanda yeni tesisler de yapılmaya başlanacak. Kazanlı'da ne zaman turist ağırlamaya başlarız tam bilemiyorum ama bir an önce, burada kentin batısında olduğu gibi, turistlerin gezdiğini görmek en büyük arzum. Çünkü proje için çok emek verdik” dedi.
TARSUS ve Mersin'e 7 bin yatak kapasitesi kazandıracak Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi kapsamındaki 17 kilometrelik yol yapım çalışmaları sürüyor.
TARSUS ve Mersin'e 7 bin yatak kapasitesi kazandıracak ''Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi'' kapsamındaki 17 kilometrelik yol yapım çalışmaları sürüyor.
AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, projenin hayata geçmesiyle Doğu Akdeniz'de turizme yeni bir soluk kazandırılacağını ve projenin bu bölgeye zenginlik katacağını söyledi.
Çalışmaların sağlıklı ve güzel işbirliği içerisinde devam ettiğini ifade eden Tüzmen, yatırımcılardan yöredeki 17 kilometrelik yolun yapılması yönünde talep aldıklarını, Mersin Valiliği ile görüşmeler neticesinde başlatılan yol yapım çalışmaların da hızla sürdüğünü vurguladı.
Tüzmen, ''Proje, Mersin için tetikleyici bir unsur olacak. Çünkü proje kapsamındaki tesisler faaliyete geçtiğinde, çevredeki birçok alanda yeni tesisler de yapılmaya başlanacak.
Kazanlı'da ne zaman turist ağırlamaya başlarız tam bilemiyorum ama bir an önce, burada kentin batısında olduğu gibi, turistlerin gezdiğini görmek en büyük arzum. Çünkü proje için çok emek verdik” dedi.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.