Tarsus'ta Yüksek Sesle Sevişen Çifti, Komşusu Şikayet Etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2018 - 14:12, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1087+ kez okundu.
 

Tarsus'ta Yüksek Sesle Sevişen Çifti, Komşusu Şikayet Etti

Tarsus’ta bir vatandaşın şikayeti gündeme oturdu. Vatandaşın şikayetinin konusu ise dahada ilginç. Aynı apartmanda oturan bir çiftin yüksek sesle sevişmeleri, komşularının şikayetine neden oldu.   Alınan bilgiye göre Tarsus'ta yaşayan bir vatandaş, komşu çiftin gece saatlerinde sevişirken fazla gürültü çıkardıkları iddia ederek bu konudan dolayı ailesiyle birlikte rahatsız olduklarını öne sürerek şikayetçi oldu.   Özellikle kadın komşusunun aşırı şekilde bağırdığını iddia eden vatandaş, söz konusu çiftin tv’den yine yüksek sesle müstehcen filmler izlediklerini ve bu konuda diğer komşularının da rahatsız olduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.   Vatandaşın kimliği açıklanmazken şikayet üzerine, yüksek ses çıkartan çifte Kabahatler Kanununa göre gürültü cezası verileceği öğrenildi.
Tarsus’ta bir vatandaşın şikayeti gündeme oturdu.

Vatandaşın şikayetinin konusu ise dahada ilginç. Aynı apartmanda oturan bir çiftin yüksek sesle sevişmeleri, komşularının şikayetine neden oldu.
 
Alınan bilgiye göre Tarsus'ta yaşayan bir vatandaş, komşu çiftin gece saatlerinde sevişirken fazla gürültü çıkardıkları iddia ederek bu konudan dolayı ailesiyle birlikte rahatsız olduklarını öne sürerek şikayetçi oldu.
 
Özellikle kadın komşusunun aşırı şekilde bağırdığını iddia eden vatandaş, söz konusu çiftin tv’den yine yüksek sesle müstehcen filmler izlediklerini ve bu konuda diğer komşularının da rahatsız olduğunu öne sürerek şikayetçi oldu.
 
Vatandaşın kimliği açıklanmazken şikayet üzerine, yüksek ses çıkartan çifte Kabahatler Kanununa göre gürültü cezası verileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.