Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarsus’ta tren kazası: 1 ölü

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2015 - 12:29, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1450+ kez okundu.
 

Tarsus’ta tren kazası: 1 ölü

Tarsus'ta meydana gelen tren kazasında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Tarsus'ta meydana gelen tren kazasında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Adana-Mersin seferi yapan ve makinist ismi öğrenilmeyen 62228 sefer sayılı tren, Fahrettinpaşa Mahallesi ile Kavaklı Mahallesi arasında bulunan demir köprü üzerinde karşıya geçmek isteyen Zinet Oğurlu’ya (70) çarptı.   Trenin altında yaklaşık 100 metre sürüklenen yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, tren ise ancak 500 metre ileride durabildi.   Kazadan dolayı Adana-Mersin arası tren seferleri yaklaşık yarım saatliğine kapatılırken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının kimliğini cesedin parçalanmış olmasından dolayı tespit edemedi.   Savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından, Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kadının kimliği eşinin ve yakınlarının teşhisinden sonra belirlendi.   Hastane önünde sinir krizleri geçiren Zinet Oğurlu’nun yakınlarını çevredeki vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.   Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.    
Tarsus'ta meydana gelen tren kazasında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Tarsus'ta meydana gelen tren kazasında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, Adana-Mersin seferi yapan ve makinist ismi öğrenilmeyen 62228 sefer sayılı tren, Fahrettinpaşa Mahallesi ile Kavaklı Mahallesi arasında bulunan demir köprü üzerinde karşıya geçmek isteyen Zinet Oğurlu’ya (70) çarptı.
 
Trenin altında yaklaşık 100 metre sürüklenen yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, tren ise ancak 500 metre ileride durabildi.
 
Kazadan dolayı Adana-Mersin arası tren seferleri yaklaşık yarım saatliğine kapatılırken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının kimliğini cesedin parçalanmış olmasından dolayı tespit edemedi.
 
Savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından, Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kadının kimliği eşinin ve yakınlarının teşhisinden sonra belirlendi.
 
Hastane önünde sinir krizleri geçiren Zinet Oğurlu’nun yakınlarını çevredeki vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.
 
Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.