Tarsus Kaymakamı Devlete Bağlı Kurumları Uyardı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2012 - 23:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1588+ kez okundu.
 

Tarsus Kaymakamı Devlete Bağlı Kurumları Uyardı

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, devlete bağlı kurumların kendilerini dokunulmaz görmemeleri gerektiğini söyledi.
Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, devlete bağlı kurumların kendilerini dokunulmaz görmemeleri gerektiğini söyledi. Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, devlet kurumlarındaki yetkililerin ve görevlilerin, içinde bulundukları kurumlarda vatandaşların işlerini kolaylaştırıcı çalışmalar göstermeleri gerektiğini, vatandaşların sorunlarını yasalar çerçevesinde ötelemeden yerine getirmelerini istedi. Sözlerinin tüm resmi kurumlarda görev yapanlar için geçerli olduğunu belirten Kaymakam Güldibi, vatandaşların da karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar karşısında haklarını aramaları gerektiğini belirterek, ''Biz devlet görevlilerinin görevi, vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmamız, onların sorunlarına çözüm yolu bulmamızdır. Halkımız da vatandaşlık bilinci içerisinde davranarak, sorunlarının çözümü noktasında hakkını aramalıdır'' dedi. Güldibi, bu kapsamda kent merkezinden yada belde ve köylerden özellikle habersiz kesilen elektriklerden dolayı dayanıklı tüketim cihazlarının bozulması karşısında birçok şikayetler aldıklarını belirterek, ''Elektrik kesilip, gelmesinden dolayı elektrikli ev aletleri bozulan vatandaşlarımıza bu konuda Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe vermelerini öneriyorum. Eğer inceleme sonucunda gerçekten zamansız kesilip, verilen elektrik kesintileri cihazların bozulmasına neden olmuşsa, uğradığı maddi zararın bedelini alabilmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımız haklarını aramalıdırlar. Tabi bu bir örnektir. Vatandaşlarımız her kurumda uğradıkları haksızlıklar karşısında duyarlı olmalı ve haklarını aramalıdırlar. Kusurlu olanlar varsa bedelini ödesinler'' diye konuştu.
Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, devlete bağlı kurumların kendilerini dokunulmaz görmemeleri gerektiğini söyledi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, devlete bağlı kurumların kendilerini dokunulmaz görmemeleri gerektiğini söyledi.
Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, devlet kurumlarındaki yetkililerin ve görevlilerin, içinde bulundukları kurumlarda vatandaşların işlerini kolaylaştırıcı çalışmalar göstermeleri gerektiğini, vatandaşların sorunlarını yasalar çerçevesinde ötelemeden yerine getirmelerini istedi.
Sözlerinin tüm resmi kurumlarda görev yapanlar için geçerli olduğunu belirten Kaymakam Güldibi, vatandaşların da karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar karşısında haklarını aramaları gerektiğini belirterek, ''Biz devlet görevlilerinin görevi, vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmamız, onların sorunlarına çözüm yolu bulmamızdır.
Halkımız da vatandaşlık bilinci içerisinde davranarak, sorunlarının çözümü noktasında hakkını aramalıdır'' dedi.
Güldibi, bu kapsamda kent merkezinden yada belde ve köylerden özellikle habersiz kesilen elektriklerden dolayı dayanıklı tüketim cihazlarının bozulması karşısında birçok şikayetler aldıklarını belirterek, ''Elektrik kesilip, gelmesinden dolayı elektrikli ev aletleri bozulan vatandaşlarımıza bu konuda Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe vermelerini öneriyorum. Eğer inceleme sonucunda gerçekten zamansız kesilip, verilen elektrik kesintileri cihazların bozulmasına neden olmuşsa, uğradığı maddi zararın bedelini alabilmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımız haklarını aramalıdırlar. Tabi bu bir örnektir.
Vatandaşlarımız her kurumda uğradıkları haksızlıklar karşısında duyarlı olmalı ve haklarını aramalıdırlar. Kusurlu olanlar varsa bedelini ödesinler'' diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.