Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Define” Adlı Oyunu Sahneliyor

KÜLTÜR-SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2010 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 807+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Define” Adlı Oyunu Sahneliyor

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Define” Adlı Oyunu Sahneliyor
Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu deneme sahnesinin hazırlamış olduğu Kurtuluş Bilgilioğlu’nun yazdığı Ekrem Şenel’in yönettiği “Define” adlı oyunu sergiliyor. 23 Mayıs 2010 Pazar günü sahnelenecek olan oyunda Hasan Süzgan, Nilgün Başkan, Ebru Sakallı, Tülay Çekcen, Esra Sülüç, Cansu Çuldan, Selin Hakerek ve Kübra Ertürk yer alıyor. 75. Yıl Kültür Merkezi’nde oynanacak oyun saat 19.30’da başlayacak.
Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Define” Adlı Oyunu Sahneliyor
Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu deneme sahnesinin hazırlamış olduğu Kurtuluş Bilgilioğlu’nun yazdığı Ekrem Şenel’in yönettiği “Define” adlı oyunu sergiliyor.
23 Mayıs 2010 Pazar günü sahnelenecek olan oyunda Hasan Süzgan, Nilgün Başkan, Ebru Sakallı, Tülay Çekcen, Esra Sülüç, Cansu Çuldan, Selin Hakerek ve Kübra Ertürk yer alıyor.

75. Yıl Kültür Merkezi’nde oynanacak oyun saat 19.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.