Ruhan Atile, Dsp Vatan İçin Var

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2010 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1143+ kez okundu.
 

Ruhan Atile, Dsp Vatan İçin Var

DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Tarsus İlçe Teşkilatı, AKP’nin 12 Eylül Anayasa Referanduma ‘Hayır’ kapsamında Tarsus’un en büyük ova köylerini ziyaret etti.
DEMOKRATİK Sol Parti  (DSP) Tarsus İlçe Teşkilatı, AKP’nin 12 Eylül Anayasa Referanduma ‘Hayır’ kapsamında Tarsus’un en büyük ova köylerini ziyaret etti.   Çiçekli, Kargılı, Çağbaşı (Tiznik) Tekeliören ve Yunusoğlu köylerinde köylülerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan DSP Tarsus İlçe Teşkilatı, ova köylülerin takdirini kazandı. DSP Tarsus İlçe Başkanı Ruhan Atile, amaçlarının hiçbir siyasi partiyi eleştirmek olmadığını, ziyaret amaçlarının 12 Eylül’de yapılacak Anayasa referandumunda hep birlikte AKP anayasasına ‘Hayır’ diyerek AKP’ye gerekli dersi vermek olduğunu söyledi. Diğer partilerin Tarsus’un ova köylerini ziyaret etmemelerinin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Ruhan Atile, “Siz değerli yurttaşları seçimden seçime hatırlayan, söz konusu partilere de en iyi cevabın önümüzdeki genel seçimlerde yine sizler tarafından verileceğinden şüphem yok” dedi. Tarsus nüfusunun genelini oluşturan köylerin ihmal edilmesinin bir eksiklik değil bahsedilen partilerin ve milletvekillerinin basiretsizliğine bağlayan Ruhan Atile, “şehitler ve ırkçılık üzerinden ezbere oy avcılığı yapan siyasetçiler ile sosyal demokratlığı adından ibaret olan bir partinin sizlerinde dediği gibi artık Tarsus ve köylüsünün yüzüne bakacak durumları yok” diye konuştu.
DEMOKRATİK Sol Parti (DSP) Tarsus İlçe Teşkilatı, AKP’nin 12 Eylül Anayasa Referanduma ‘Hayır’ kapsamında Tarsus’un en büyük ova köylerini ziyaret etti.

DEMOKRATİK Sol Parti  (DSP) Tarsus İlçe Teşkilatı, AKP’nin 12 Eylül Anayasa Referanduma ‘Hayır’ kapsamında Tarsus’un en büyük ova köylerini ziyaret etti.

 

Çiçekli, Kargılı, Çağbaşı (Tiznik) Tekeliören ve Yunusoğlu köylerinde köylülerin yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan DSP Tarsus İlçe Teşkilatı, ova köylülerin takdirini kazandı.

DSP Tarsus İlçe Başkanı Ruhan Atile, amaçlarının hiçbir siyasi partiyi eleştirmek olmadığını, ziyaret amaçlarının 12 Eylül’de yapılacak Anayasa referandumunda hep birlikte AKP anayasasına ‘Hayır’ diyerek AKP’ye gerekli dersi vermek olduğunu söyledi.

Diğer partilerin Tarsus’un ova köylerini ziyaret etmemelerinin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Ruhan Atile, “Siz değerli yurttaşları seçimden seçime hatırlayan, söz konusu partilere de en iyi cevabın önümüzdeki genel seçimlerde yine sizler tarafından verileceğinden şüphem yok” dedi.

Tarsus nüfusunun genelini oluşturan köylerin ihmal edilmesinin bir eksiklik değil bahsedilen partilerin ve milletvekillerinin basiretsizliğine bağlayan Ruhan Atile, “şehitler ve ırkçılık üzerinden ezbere oy avcılığı yapan siyasetçiler ile sosyal demokratlığı adından ibaret olan bir partinin sizlerinde dediği gibi artık Tarsus ve köylüsünün yüzüne bakacak durumları yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.