Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mersin Büyükşehir 6 Ayda 54.1 Bin Ton Asfalt Çalışması Yapıldı

MERSİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 16:03, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1317+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir 6 Ayda 54.1 Bin Ton Asfalt Çalışması Yapıldı

Mersin’de yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in verdiği talimatlar ile çözüme kavuşturuluyor.
Mersin’de yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in verdiği talimatlar ile çözüme kavuşturuluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın ekipleri, Mersin merkezde bulunan yollar ile birlikte kırsal alanda bulunan yollarda da asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Nisan 2019’dan bu yana geçen son 6 ayda yapılan çalışmalar sonucunda, Mersin genelinde 37,8 km yolda sıcak asfalt kaplaması yapılması ile birlikte toplam 54 bin 177 ton sıcak asfalt kaplama kullanılarak asfalt yama çalışması gerçekleştirildi. Kırsalda 100 km asfalt kaplama yapıldı Merkez mahallelerin dışında yaşayan vatandaşların da hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanması amacıyla kırsal mahalleler de başlatılan çalışmalar kapsamında 56,8 km yolda birinci kat asfalt sathi kaplama, 44,1 km yolda ise ikinci kat asfalt kaplama yapılmak suretiyle toplamda 100,1 km kırsal yolda asfalt kaplama gerçekleştirildi. Ayrıca, kırsalda, Büyükşehir’in sorumluluk alanındaki yol ağında bulunan yolların kalitesini ve standardını yükseltmek amacıyla 67 km yol genişletme çalışması, 227 km yolda stabilizeli bakım ve 3 bin 930 km yolda greyderli bakım yapıldı. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yollarda yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla 670 noktada “Önce Yaya” uygulaması kapsamında işaretlemeleri ile birlikte, 682 bin 219 metre yol çizgisi çizildi.
Mersin’de yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in verdiği talimatlar ile çözüme kavuşturuluyor.

Mersin’de yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in verdiği talimatlar ile çözüme kavuşturuluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın ekipleri, Mersin merkezde bulunan yollar ile birlikte kırsal alanda bulunan yollarda da asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan 2019’dan bu yana geçen son 6 ayda yapılan çalışmalar sonucunda, Mersin genelinde 37,8 km yolda sıcak asfalt kaplaması yapılması ile birlikte toplam 54 bin 177 ton sıcak asfalt kaplama kullanılarak asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.

Kırsalda 100 km asfalt kaplama yapıldı

Merkez mahallelerin dışında yaşayan vatandaşların da hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanması amacıyla kırsal mahalleler de başlatılan çalışmalar kapsamında 56,8 km yolda birinci kat asfalt sathi kaplama, 44,1 km yolda ise ikinci kat asfalt kaplama yapılmak suretiyle toplamda 100,1 km kırsal yolda asfalt kaplama gerçekleştirildi.

Ayrıca, kırsalda, Büyükşehir’in sorumluluk alanındaki yol ağında bulunan yolların kalitesini ve standardını yükseltmek amacıyla 67 km yol genişletme çalışması, 227 km yolda stabilizeli bakım ve 3 bin 930 km yolda greyderli bakım yapıldı.

Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yollarda yaya ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla 670 noktada “Önce Yaya” uygulaması kapsamında işaretlemeleri ile birlikte, 682 bin 219 metre yol çizgisi çizildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.