Kılıçdaroğlu Geliyor Ama!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2010 - 00:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1452+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu Geliyor Ama!

Daha önce 1 Eylül’de bölgemize geleceği bildirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün gecikmeli olarak bölgeye gelecek.
Daha önce 1 Eylül’de bölgemize geleceği bildirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün gecikmeli olarak bölgeye gelecek. Kemal Kılıçdaroğlu 2 Eylül Perşembe günü sabah saat 10’da Tarsus’a gelerek vatandaşlara hitaben bir konuşma yapacak. Kılıçdaroğlu’nun bölge ziyareti ile ilgili parti il ve ilçe teşkilatlarında çalışmalar sürüyor.   Ardından Mersin’e ve daha sonra Adana’ya geçecek olan Kılıçdaroğlu her iki il’de de miting düzenleyecek. Referandum öncesi yoğun bir tempo ile çalışan ve il il, ilçe ilçe dolaşan Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor. HABER YORUMU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bölge ziyareti ile ilgili Adana ve Mersin İl teşkilatlarının; özellikle vatandaşlara yönelik bilgilendirme ve reklam ağırlıklı çalışmalar yaptıkları gözlenirken, Tarsus ilçe teşkilatı yöneticilerinin ise sadece verdikleri bir basın açıklaması ile yetindikleri gözleniyor. Anadolu'nun dört bir tarafında meydanlara onbinleri toplayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun; ilçe teşkilatının özellikle reklam ve halkı bilgilendirme amaçlı çalışmalarının yetersizliği durumunda Tarsus'ta kaç kişiye hitap edeceği merakla bekleniyor.
Daha önce 1 Eylül’de bölgemize geleceği bildirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün gecikmeli olarak bölgeye gelecek.
Daha önce 1 Eylül’de bölgemize geleceği bildirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir gün gecikmeli olarak bölgeye gelecek.
Kemal Kılıçdaroğlu 2 Eylül Perşembe günü sabah saat 10’da Tarsus’a gelerek vatandaşlara hitaben bir konuşma yapacak. Kılıçdaroğlu’nun bölge ziyareti ile ilgili parti il ve ilçe teşkilatlarında çalışmalar sürüyor.

 

Ardından Mersin’e ve daha sonra Adana’ya geçecek olan Kılıçdaroğlu her iki il’de de miting düzenleyecek.

Referandum öncesi yoğun bir tempo ile çalışan ve il il, ilçe ilçe dolaşan Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

HABER YORUMU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bölge ziyareti ile ilgili Adana ve Mersin İl teşkilatlarının; özellikle vatandaşlara yönelik bilgilendirme ve reklam ağırlıklı çalışmalar yaptıkları gözlenirken, Tarsus ilçe teşkilatı yöneticilerinin ise sadece verdikleri bir basın açıklaması ile yetindikleri gözleniyor.

Anadolu'nun dört bir tarafında meydanlara onbinleri toplayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun; ilçe teşkilatının özellikle reklam ve halkı bilgilendirme amaçlı çalışmalarının yetersizliği durumunda Tarsus'ta kaç kişiye hitap edeceği merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.