Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karagözlü, Kentimizde Bir An Önce İstihdam ve Yatırım Alanları Yaratılmalıdır

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2012 - 22:36, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 864+ kez okundu.
 

Karagözlü, Kentimizde Bir An Önce İstihdam ve Yatırım Alanları Yaratılmalıdır

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, halen göç alan kentimizin istihdama ihtiyacı olduğunu belirtti.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, halen göç alan kentimizin istihdama ihtiyacı olduğunu belirtti.   Tarsus'ta varolan iş dinamik unsurlarının istihdam konusunda bir an önce harekete geçmesi gerektiğini önemle vurgulayan TSO Başkanı Mehmet Karagözlü, "Kentimiz ve beraberinde bölgemiz göç alan konumuna devam ediyor.   İnsan gücünün mutlaka istihdama dönüştürülmesi gerekiyor. Bu bağlamda yatırıma ihtiyacı olan kentimizin herkesin üzerine düşen görevi yapmasını ve sıkıntıların bir an önce ortadan kalmasını gerektiğini düşünüyorum.   Bizler oda olarak yatırımcıya destek olmaya daima hazırız." diye konuştu.   FİNANS KONUSUNDA SIKINTILAR HAD SAFHADA   İş dünyasının kredi faiz oranlarının yüksek olmasından ve kredi limitlerinin daraltılmasından dolayı zor bir dönem yaşadığını hatırlatan TSO Başkanı Mehmet Karagözlü, "Finans konusunda sıkıntıların had safhaya ulaştı.   Hepimizin bildiği gibi Ticaret Kanunu’nun çek konusunda getirdiği yeni düzenleme nedeniyle piyasada bir durgunluk ve belirsizlik olduğunu açıkça söyleyebiliriz.   Finans konusunda bankaların uyguladıkları daralmayı biran önce kaldırmaları ve piyasayı rahatlatmaları gerekmektedir.   Bunu tüm bankalar yapmalıdır. Biz üzerimize düşen görevi yaptık ve yaşanan sıkıntılarımızı üst birliğimize bildirdik.   Bu günlerde iş dünyasını, bankaların ortada bırakmamaları gerekmektedir. Bugün tüm esnaflar, kredi daraltılmasından şikayet etmektedirler. TOBB’ da konuyla ilgili olarak çalışma yapılıyor."şeklinde konuştu.                         
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, halen göç alan kentimizin istihdama ihtiyacı olduğunu belirtti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, halen göç alan kentimizin istihdama ihtiyacı olduğunu belirtti.

 

Tarsus'ta varolan iş dinamik unsurlarının istihdam konusunda bir an önce harekete geçmesi gerektiğini önemle vurgulayan TSO Başkanı Mehmet Karagözlü, "Kentimiz ve beraberinde bölgemiz göç alan konumuna devam ediyor.
 
İnsan gücünün mutlaka istihdama dönüştürülmesi gerekiyor. Bu bağlamda yatırıma ihtiyacı olan kentimizin herkesin üzerine düşen görevi yapmasını ve sıkıntıların bir an önce ortadan kalmasını gerektiğini düşünüyorum.
 
Bizler oda olarak yatırımcıya destek olmaya daima hazırız." diye konuştu.
 
FİNANS KONUSUNDA SIKINTILAR HAD SAFHADA
 
İş dünyasının kredi faiz oranlarının yüksek olmasından ve kredi limitlerinin daraltılmasından dolayı zor bir dönem yaşadığını hatırlatan TSO Başkanı Mehmet Karagözlü, "Finans konusunda sıkıntıların had safhaya ulaştı.
 
Hepimizin bildiği gibi Ticaret Kanunu’nun çek konusunda getirdiği yeni düzenleme nedeniyle piyasada bir durgunluk ve belirsizlik olduğunu açıkça söyleyebiliriz.
 
Finans konusunda bankaların uyguladıkları daralmayı biran önce kaldırmaları ve piyasayı rahatlatmaları gerekmektedir.
 
Bunu tüm bankalar yapmalıdır. Biz üzerimize düşen görevi yaptık ve yaşanan sıkıntılarımızı üst birliğimize bildirdik.
 
Bu günlerde iş dünyasını, bankaların ortada bırakmamaları gerekmektedir.
Bugün tüm esnaflar, kredi daraltılmasından şikayet etmektedirler. TOBB’ da konuyla ilgili olarak çalışma yapılıyor."şeklinde konuştu.                         
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.