Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kahvehanede Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

SONDAKİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1911+ kez okundu.
 

Kahvehanede Silahlı Kavga: 2 Ölü, 2 Yaralı

Adana'da iki grup arasında çıkan çatışmada iki kişi öldü, iki kişi yaralandı. İddiaya göre, merkez Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi'nde bir kahvehanede oturan Firar ve Sedat A'ya, daha önce aralarında husumet olduğu öne sürülen İrfan, Ramazan ve Emin S. tarafından tabancayla ateş açıldı. Oturanların da tabancayla karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Olayda yaralanan Firar ve Sedat A. Adana Şehir Hastanesine, İrfan ve Ramazan S. ise Yüreğir Başkent Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Firar Aydemir ile Ramazan Savar müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sedat A. ve Ramazan S'nin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaçan Emin S'nin yakalanması için operasyon başlatıldı. Bu arada, olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı incelemede 40 boş kovan bulundu. Aralarında özel harekat ekiplerinin de olduğu çok sayıda polisin bölgede aldığı önlem sürüyor.
Adana'da iki grup arasında çıkan çatışmada iki kişi öldü, iki kişi yaralandı.

İddiaya göre, merkez Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi'nde bir kahvehanede oturan Firar ve Sedat A'ya, daha önce aralarında husumet olduğu öne sürülen İrfan, Ramazan ve Emin S. tarafından tabancayla ateş açıldı.

Oturanların da tabancayla karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Olayda yaralanan Firar ve Sedat A. Adana Şehir Hastanesine, İrfan ve Ramazan S. ise Yüreğir Başkent Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Firar Aydemir ile Ramazan Savar müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sedat A. ve Ramazan S'nin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaçan Emin S'nin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Bu arada, olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı incelemede 40 boş kovan bulundu.

Aralarında özel harekat ekiplerinin de olduğu çok sayıda polisin bölgede aldığı önlem sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.