İş Makineleri Sürücü Kurslarına Uyarı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2017 - 15:22, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1957+ kez okundu.
 

İş Makineleri Sürücü Kurslarına Uyarı

Haber: Serhan GEÇİM Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tarsus’ta faaliyet gösteren iş makineleri sürücü kurslarına uyarı yazısı gönderildi. Yazıya göre, 11 Ağustos 2016 tarihinde değişiklik yapılarak, iş makinesi kurslarına standartlar getirildiği hatırlatılarak bu standartların zaman içinde yerine getirilmesinin gerektiğine dikkat çekildi. Açıklamanın devamında "Bu yönergenin yürürlüğe girdiği tarihten önce açılan kurslar eğitim ve sınav araçları ile dersliklerini ve eğitim alanlarını bu yönergenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 1 yıl içinde yönergede belirtilen şartlara uygun hale getirmelerinin gerektiğine işaret edilerek verilen süre içinde eğitim ve sınav araçları ve eğitim alanları ikle ilgili şartları yerine getirmeyen kursların kapatılacağı belirtildi. Söz konusu mevzuat ile ilgili verilen sürenin 11 Ağustos 2017 günü dolacağının hatırlatıldığı açıklamada eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek kursların verilen süre içinde kurumlarını yöndergede belirtilen şartlara uygun hale getirmesi gerekmektedir, denildi.  
Haber: Serhan GEÇİM

Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tarsus’ta faaliyet gösteren iş makineleri sürücü kurslarına uyarı yazısı gönderildi.

Yazıya göre, 11 Ağustos 2016 tarihinde değişiklik yapılarak, iş makinesi kurslarına standartlar getirildiği hatırlatılarak bu standartların zaman içinde yerine getirilmesinin gerektiğine dikkat çekildi.

Açıklamanın devamında "Bu yönergenin yürürlüğe girdiği tarihten önce açılan kurslar eğitim ve sınav araçları ile dersliklerini ve eğitim alanlarını bu yönergenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 1 yıl içinde yönergede belirtilen şartlara uygun hale getirmelerinin gerektiğine işaret edilerek verilen süre içinde eğitim ve sınav araçları ve eğitim alanları ikle ilgili şartları yerine getirmeyen kursların kapatılacağı belirtildi.

Söz konusu mevzuat ile ilgili verilen sürenin 11 Ağustos 2017 günü dolacağının hatırlatıldığı açıklamada eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek kursların verilen süre içinde kurumlarını yöndergede belirtilen şartlara uygun hale getirmesi gerekmektedir, denildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.