Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İnsanlığımızdan Utandırdınız, Allah Belanızı Versin

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2015 - 18:22, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1049+ kez okundu.
 

İnsanlığımızdan Utandırdınız, Allah Belanızı Versin

İnsanlığımızdan Utandırdınız, Allah Belanızı Versin
Haber: Serhan Geçim Tarsus bugün belkide son 50 yılın en acı olaylarından bir tanesine tanıklık etti. Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi Özgecan Aslan, evine gitmek için bindiği minibüste, insanlıktan nasibini almamış, hayvan bile denemeyecek Necmettin A., Ahmet Suphi A. ve Fatih G. tarafından öldürüldükten sonra yakılarak bir dereye atıldı. Jandarmanın dikkati sayesinde çözülen cinayetle ilgili sosyal medyada yüzlerce mesaj paylaşıldı. Talihsiz genci tanıyan, tanımayan tüm vatandaşlar üzüntülerini dile getirirken olayın faillerine tepkilerini yazdılar. Bu olaya tepkisiz kalamazdık. Bizde TarsusHaber.Com olarak sitemizi siyah-beyaza çevirdik. Acıların belki de en büyüğünü yaşayan annesinin, babasının ve kız kardeşinin acılarını paylaşıyoruz. Bu olayın yaşadığımız memleketimizde olmasından dolayı utanıyoruz. Bu insan müsveddelerine ilk cezayı Adaletin, ikinci cezayı yüce rabbimizin vermesi için duacı olacağız. Allah belanızı versin.
İnsanlığımızdan Utandırdınız, Allah Belanızı Versin

Haber: Serhan Geçim

Tarsus bugün belkide son 50 yılın en acı olaylarından bir tanesine tanıklık etti.

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1.sınıf öğrencisi Özgecan Aslan, evine gitmek için bindiği minibüste, insanlıktan nasibini almamış, hayvan bile denemeyecek Necmettin A., Ahmet Suphi A. ve Fatih G. tarafından öldürüldükten sonra yakılarak bir dereye atıldı.

Jandarmanın dikkati sayesinde çözülen cinayetle ilgili sosyal medyada yüzlerce mesaj paylaşıldı. Talihsiz genci tanıyan, tanımayan tüm vatandaşlar üzüntülerini dile getirirken olayın faillerine tepkilerini yazdılar.

Bu olaya tepkisiz kalamazdık. Bizde TarsusHaber.Com olarak sitemizi siyah-beyaza çevirdik. Acıların belki de en büyüğünü yaşayan annesinin, babasının ve kız kardeşinin acılarını paylaşıyoruz.

Bu olayın yaşadığımız memleketimizde olmasından dolayı utanıyoruz. Bu insan müsveddelerine ilk cezayı Adaletin, ikinci cezayı yüce rabbimizin vermesi için duacı olacağız. Allah belanızı versin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.