Çelenk Ve Bulut’tan Tso’na Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2014 - 09:25, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 880+ kez okundu.
 

Çelenk Ve Bulut’tan Tso’na Ziyaret

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut’tan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyaret.
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut’tan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyaret. Başsavcı Mustafa Çelenk Tarsus’a yeni atanmaları sebebiyle yoğun bir hoş geldiniz ziyareti yaşandığını, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına da bu sebeple iade-i ziyarette bulunduklarını, kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti. Jandarma Komutanı Yzb. Yavuz Bulut’ta Tarsus’ta gördükleri yakınlık ve dostane yaklaşımdan memnun olduklarını, tüm kurumlarla beraber Tarsuslular huzurlu bir ortamda yaşatma isteğinde olduklarını belirtti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta gerek Başsavcımızı gerek jandarma Komutanımızı misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, bir yerde ekonominin gelişmesi için huzur ve istikrarın sağlanması gerektiğini, bu nedenle ilçemizde bütün kurum ve kuruluşların iş birliği ver koordinasyon içerisinde olmasının önemini vurgulayarak, her 2 misafirimizi her zaman Odamızda görmekten onur duyacaklarını vurguladı.
Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut’tan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyaret.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ile Tarsus Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut’tan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyaret.

Başsavcı Mustafa Çelenk Tarsus’a yeni atanmaları sebebiyle yoğun bir hoş geldiniz ziyareti yaşandığını, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasına da bu sebeple iade-i ziyarette bulunduklarını, kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Jandarma Komutanı Yzb. Yavuz Bulut’ta Tarsus’ta gördükleri yakınlık ve dostane yaklaşımdan memnun olduklarını, tüm kurumlarla beraber Tarsuslular huzurlu bir ortamda yaşatma isteğinde olduklarını belirtti.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta gerek Başsavcımızı gerek jandarma Komutanımızı misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, bir yerde ekonominin gelişmesi için huzur ve istikrarın sağlanması gerektiğini, bu nedenle ilçemizde bütün kurum ve kuruluşların iş birliği ver koordinasyon içerisinde olmasının önemini vurgulayarak, her 2 misafirimizi her zaman Odamızda görmekten onur duyacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.