Başkan Kocamaz, “Biz Zor Günlerin Adamıyız”
SİYASET
(İHA) - İhlas Haber Ajansı |
15.04.2014 - 21:37, Güncelleme:
01.01.1970 - 02:00 1785+ kez okundu.
Başkan Kocamaz, “Biz Zor Günlerin Adamıyız”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hal Kompleksi’nde Akmenler Ailesi’nin verdiği öğle yemeğine katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hal Kompleksi’nde Akmenler Ailesi’nin verdiği öğle yemeğine katıldı. Hal Kompleksi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kocamaz, esnaf ve komisyoncularla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Burada bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, “Akmenler Ailesi’nin verdiği bu yemekten dolayı teşekkür ediyor ve Allah niyetlerini kabul etsin diyorum. Sizlerle beraber tüm Mersin Halkı, 30 Mart’ta Mersin’e sahip çıktığını gösterdi ve sırtımıza ağır bir yük yükledi. Bu yükün altından kalkmak için, Allah’ın izniyle gece-gündüz çalışacağız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ancak, bizler de zor günlerin adamıyız.” dedi. Hep birlikte Mersin’i hak ettiği konuma kavuşturmak için uğraş vereceklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Kentimizi, Mersin’de yaşayan herkesin, gönül rahatlığıyla Mersinliyim diyerek övüneceği bir noktaya taşıyacağız. Bu kutlu mücadelede Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz, hal esnafı ve komisyoncularla birlikte öğle yemeğini yedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hal Kompleksi’nde Akmenler Ailesi’nin verdiği öğle yemeğine katıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hal Kompleksi’nde Akmenler Ailesi’nin verdiği öğle yemeğine katıldı.
Hal Kompleksi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kocamaz, esnaf ve komisyoncularla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Burada bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, “Akmenler Ailesi’nin verdiği bu yemekten dolayı teşekkür ediyor ve Allah niyetlerini kabul etsin diyorum.
Sizlerle beraber tüm Mersin Halkı, 30 Mart’ta Mersin’e sahip çıktığını gösterdi ve sırtımıza ağır bir yük yükledi. Bu yükün altından kalkmak için, Allah’ın izniyle gece-gündüz çalışacağız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ancak, bizler de zor günlerin adamıyız.” dedi.
Hep birlikte Mersin’i hak ettiği konuma kavuşturmak için uğraş vereceklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Kentimizi, Mersin’de yaşayan herkesin, gönül rahatlığıyla Mersinliyim diyerek övüneceği bir noktaya taşıyacağız. Bu kutlu mücadelede Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz, hal esnafı ve komisyoncularla birlikte öğle yemeğini yedi.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.