Avcılar Kongrelerini Yaptı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2011 - 22:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1014+ kez okundu.
 

Avcılar Kongrelerini Yaptı

TARSUS Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olağan genel kurulunu Ali Menteşoğlu bulvarı Eyüpoğlu İşhanında bulunan kulüp lokalinde yaptı.
TARSUS Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olağan genel kurulunu Ali Menteşoğlu bulvarı Eyüpoğlu İşhanında bulunan kulüp lokalinde yaptı.   Katılımın yoğun olduğu kongre sonunda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ali Körtemur, üyelerin güvenoyu oyu aldı.   Tarsus Haber'e  konuşan Başkan Ali Körtemur,  “Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm başkanlığım boyunca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla uyumlu çalışarak bir çok yeniliğe ve av organizasyonlarına  imza attık. Başkanlık görevine  beni yeniden layık gördükleri için onlara te teşekkür ediyorum.   Yeni dönemde en büyük hedefimiz olan poligon yapımı ile ilgili yer arayışlarımız devam edecek. 54 yıldır hizmet veren Tarsus Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nde bir çok avcımıza avlanma belgesi vererek kurslar açtık. Bilinçli avcılığın gelişmesi için mücadelemiz devam ediyor. Hayvanları şuursuzca katleden ve hiçbir belgesi olmadan avcıyız diye geçinen kaçak avcılara karşıda mücadelemiz devam edecek” dedi.   Avcılar Kulübünün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Ali Körtemur, Hasan Şendağ, Emre Geçim, Baki Kızıl, Abdullah Yusuf Örün, Soner Dur, Ali Hayati Uygur. Denetim Kurulu Üyeleri, Murat Sevinti, İhsan Cılız, Ali Gülkahraman.
TARSUS Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olağan genel kurulunu Ali Menteşoğlu bulvarı Eyüpoğlu İşhanında bulunan kulüp lokalinde yaptı.

TARSUS Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü olağan genel kurulunu Ali Menteşoğlu bulvarı Eyüpoğlu İşhanında bulunan kulüp lokalinde yaptı.

 

Katılımın yoğun olduğu kongre sonunda tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ali Körtemur, üyelerin güvenoyu oyu aldı.

 

Tarsus Haber'e  konuşan Başkan Ali Körtemur,  “Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm başkanlığım boyunca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla uyumlu çalışarak bir çok yeniliğe ve av organizasyonlarına  imza attık. Başkanlık görevine  beni yeniden layık gördükleri için onlara te teşekkür ediyorum.
 
Yeni dönemde en büyük hedefimiz olan poligon yapımı ile ilgili yer arayışlarımız devam edecek. 54 yıldır hizmet veren Tarsus Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nde bir çok avcımıza avlanma belgesi vererek kurslar açtık. Bilinçli avcılığın gelişmesi için mücadelemiz devam ediyor. Hayvanları şuursuzca katleden ve hiçbir belgesi olmadan avcıyız diye geçinen kaçak avcılara karşıda mücadelemiz devam edecek” dedi.

 

Avcılar Kulübünün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Başkan Ali Körtemur, Hasan Şendağ, Emre Geçim, Baki Kızıl, Abdullah Yusuf Örün, Soner Dur, Ali Hayati Uygur. Denetim Kurulu Üyeleri, Murat Sevinti, İhsan Cılız, Ali Gülkahraman.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.