CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk beraberindeki İlçe Saymanı Ahmet Daban ve parti üyelerinden Ali Telli ile birlikte Kargılı Köyünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt yol çalışmaları hakkında bilgi edinme ziyaretinde bulundu.
Yapılan yol çalışmalrı ile ilgili köy halkı ile bir süre sohbet eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk,köy halkının diğer sorun ve taleplerinide dikkate alarak ‘’Kargılı Köyü’nün bütün sorun ve talepleri bu seçimden önce karşılanacak’’ dedi.
İlk konuşmasını ‘’Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Macit Özcan bütün köy ve beldelerimize gerçekten çok önem veriyor.Verdiği vaadleri seçim sonrasına bırakmak istemeyen Sn.Özcan,belediyenin bütün amir ve ekiplerine köylerde yapılacak hizmetleri seçim sonrasına bırakmayın,köylünün taleplerini zamanında karşılayın talimatında bulundu.
Bu da bizim için hizmet alımı konusunda bir güç kaynağını oluşturuyor. Köylümüzün hizmet ve taleplerini karşılayabilmek bizim için bir onurdur’’şeklinde tamamladı.