Semra Çiçek, Tarsus'un Şahin Mahallesinde ikamet eden dar gelirli bir ailenin kızı. Semra'nın hayatı 4 yaşında başına gelen bir olay nedeniyle olumsuz yönde değişti. Semra'nın burnunu uyurken fare yedi…

İşte bu talihsiz olay nedeniyle Semra (19) zor günler yaşamaya başladı. Burnunun bir bölümünün olmaması nedeniyle toplum iÇine Çıkmaya zorlanan Semra, büyüyüp de genÇ kız olunca, hayatı daha da Çekilmez bir hal aldı.

Ailesinin ameliyat ettirecek parasının olmaması nedeniyle Semra, Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın'ın yanına giderek yardımcı olmasını istedi.

Semra'nın durumuna üzülen Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, "Semra, aile bireyleriyle bana gelerek yardımcı olmamı istedi. Maddi durumlarının iyi olmadığını biliyordum.

Bu yüzden Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'a müracaat ederek genç kızımızın durumunu anlattım"dedi. Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ın da Semra'nın durumuna üzüldüğünü ifade eden Hüseyin Aydın, Ameliyattan sonra ilk aynaya baktığında mutluluk gözyaşları döktüğünü ifade eden Semra Çiçek ise "Artık rahatlıkla toplum içine Çıkabiliyorum.

İnsanların bana bakış açıları değişti… Beni sağlığıma kavuşturan başta Sayın Kaymakamımız Abdulhamit Erguvan olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Semra Çiçek, tedavisinin bitmesi için son bir kez daha ameliyat olması gerektiğini sözlerine ekledi.