Anadolubank 88.'nci şubesini bugün Tarsus'ta açıyor.

Anadolubank Tarsus şube müdürü İlhan Burak Gürbüz ve müdür yardımcısı Erdinç Tasasız, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü'yü ziyaret ederek, Tarsus'a çağdaş ve müşteri odaklı bir banka şubesi kazandırdıklarını söyledi.

Anadolubank'ın, Türkiye’nin genç, dinamik ve yüksek gelişme potansiyeline sahip bankalarından biri olduğunu ve çağdaş bankacılığın tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başardığını belirten İlhan Burak Gürbüz, ''Teknolojinin baş döndürücü bir hızla değişiyor.

Teknolojik yeniliklerin rekabeti oldukça keskinleştirdiği bir sektörde, gerçekleştirdiği atılımlarla Türkiye bankacılığının saygın isimleri arasında yerini alan Anadolubank, ticari, perakende ve bireysel bankacılık alanlarında müşterilerine ihtiyaç odaklı her türlü hizmeti vermek için dinamik müşteri ihtiyaç analizleriyle değişiklikleri yakından takip etmekte” dedi.

İlhan Burak Gürbüz, ''HABAŞ Grubuna bağlı bir kuruluş olan Anadolubank, Türkiye ekonomisinin temeli olarak kabul edilen küçük ve orta ölçekli işletmelere kısa ve orta vadeli işletme sermayesi ve ticaret finansman kredileri sağlamaktadır. Bireylerin sadece tüm bankacılık hizmetlerinden faydalanmalarını değil, yeni ve yaratıcı ürünlerle diğer bankalardan ayrışmış özgün hizmet alabilmesi bankacılıktaki diğer yaklaşımıdır” diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü ise Anadolubank Tarsus şubesi müdürü ve müdür yardımcısının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bankanın ihtiyacı olan müşterilerine en iyi finans hizmeti vereceğine inandığını ifade etti.