Kısa adı TADER olan Ankara Tarsuslular Derneği, 'Tarsus İçin El Ele' Projesi ile çok güzel işlere imza attılar.

Daha önce Ankara’da kurulan belki onlarca Tarsuslular Derneği vardı ancak faaliyetlerini pek duymamıştık.

TADER, kurulduğun günden itibaren sürekli kendini aşarak hem Ankara'da hem de Tarsus'ta popüler bir dernek olarak adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Aslında, dernek kurmak çok kolaydır.

Evrakların tamam ise bir günde, eksiğin varsa en fazla iki günde dernek kurarsın.

Ancak derneği amacına uygun olarak aktif halde tutmak fedakarlık ister.

Fedakarlık yapmazsan derneğin sadece adı kalır, bir süre sonra o da unutulur gider.

TADER, ekip çalışmasını da benimsemiş ve sinerji yaratacak her türlü zemini oluşturmuş.

Ankara'da çeşitli zamanlarda, Tarsus'u tanıtımı için programlar düzenleyerek, bir taraftan Ankara'da yaşayan Tarsuslular olarak dayanışma içerisinde olurken, bir taraftan da Tarsus'un tüm Türkiye'de tanıtımına çok önemli katkıda bulunuyorlar.

TADER, geçtiğimiz hafta içerisinde 'Tarsus için El Ele' projesi kapsamında Tarsus'a gelerek çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirdiler.

Tarsus kültür Merkezinde düzenledikleri özel programda çeşitli aktivitelerin yanı sıra duygulu anlar da yaşadılar, yaşattılar.

Çok güzel ve çok renkli geçen programda, Tarsus'ta yaşayan ve ihtiyaç sahibi Engelli Vatandaşlarımıza Tekerlekli Sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.

Bunun gibi daha birçok sosyal projelere imza atan ve atacak olan, başta Dernek Başkanı Semih Özsu olmak üzere, TADER yönetimine ve katkı sağlayan herkese Tarsus sevdalıları olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımla.