WhitePress tarafından düzenlenen ve Worldef , SEOUP ve ContentUP’ın partnerliğinde gerçekleşecek olan SEO Vibes İstanbul Etkinliğinin, 18 Nisan 2024 tarihinde Şişli’de gerçekleşmesi bekleniyor. Web Tekno, Branding Türkiye, Haberler.com gibi öncü isimlerin medya partnerliğini üstlendiği programa dair ilk detaylar, WhitePress tarafından açıklandı. İşte, etkinliğin konuşmacıları ve ayrıntılarına ilişkin merak edilenler!

Detaylar ve Etkinlik Beklentileri

SEO Vibes on Tour'un İstanbul ayağı, 18 Nisan 2024'te Gayrettepe'deki Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek. Bu önemli buluşma SEO ve dijital pazarlama dünyasının öne çıkan figürlerini bir araya getirerek alanında uzmanlara, dijital ajanslara, e-ticaret ve dijital alanda faaliyet gösteren şirketlere networking imkanı sunacak.

Etkinliğin; SEO stratejilerinden algoritma güncellemelerine, içerik pazarlamasından yerel ve uluslararası pazarlama yaklaşımlarına kadar geniş bir çerçeveyi kapsayacağı duyuruldu. Panel tartışmaları, kişisel sunumlar ve sektör trendlerine dair derinlemesine analizlerle katılımcılara alanlarındaki en son gelişmeleri takip etme ve yeni işbirlikleri kurma fırsatı sağlanacağının bilgisi verildi.

Stil Sahibi Erkekler İçin Takım Elbise Seçimi ve Püf Noktaları Stil Sahibi Erkekler İçin Takım Elbise Seçimi ve Püf Noktaları

Konuşmacılar ve Program Ayrıntıları

SEO Vibes on Tour 2024 İstanbul etkinliğinin, "E-Ticaret Sitelerinde SEO’nun Formülü: İçerik, Teknoloji ve Deneyim" başlığı altında, Mertcan İşler'in açılış konuşmasıyla başlayacağı açıklandı. Programın devamında ise  Batuhan Durmaz, Yağmur Şimşek, Dilara Dağıstanlı, Tolga Sonışık ve Emrah Pamuk tarafından gerçekleştirilecek olan SEO sunumları ile devam edeceği belirtildi.

Program, kahve arasının ardından; Bora Denizci, Büşra Çildaş, Murat Şahin, Sedat Ateş ve Stradiji'nin kurucusu Mert Erkal gibi değerli isimlerle devam edecek. Organizasyona dair bir diğer önemli açıklama ise sabah saatlerinde sunulacak kahvaltı ve program boyunca sağlanacak networking fırsatları oldu. Bu anların, sektör profesyonellerinin birbirleriyle etkileşime geçmeleri, iş birlikleri kurmaları ve bilgi alışverişinde bulunmaları için ideal bir ortam sunması bekleniyor.

Kayıt ve Katılım İçin Bilgiler

Sektördeki en yeni gelişmeleri keşfetmek, değerli bağlantılar kurmak ve alanındaki uzmanlarla tanışmak isteyenler, SEO Vibes İstanbul etkinliği hakkında tüm detayları WhitePress web adresi üzerinden takip etme şansına sahip. Aynı zamanda biletler, erken rezervasyon fırsatlarıyla satışa sunuldu.