Tarsus Ülkü Ocakları'nındüzenlenen 'Kuvayi Milliye Gecesi'nde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tarsus Spor Salonu'nda düzenlenen konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Ülkü Ocakları tarafından Tarsus'ta düzenlenen "Kuvayi Milliye Gecesi"nde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 bin ülkücünün katıldığı Tarsus Spor Salonu'ndaki konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarını coşturdu.

 Konsere, Tarsus Belediye Başkanı B.Kocamaz, belde belediye başkanları, MHP Mersin İl Başkanı Kamil Hayati Aydın, MHP Tarsus İlçe Başkanı Halim Bozgaç, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Güzel ve Mersin Ülkü Ocağı Başkanı Alican Özbayrak, Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Süleyman Yuvanç katıldı.

Konserden önce bir konuşma yapan Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Süleyman Yuvanç, ülkücülerin hiç bir zaman birlik ve beraberliklerinden taviz vermemesi gerektiğini belirterek, "Kuvayi Milliye hareketine geçmişte Türk milleti ne kadar ihtiyaç duymuşsa aynı ihtiyaç bugün o derece baş göstermiştir.

Çünkü milli hassasiyetlerle oynanmaya başlandığı günlerde milletimizi ancak ve ancak kendi iradesi kurtaracaktır. Ülkü Ocakları olarak biz, bu iradenin ölmediğini, sonsuzluğunu temsil etmek adına varız" dedi.