Yeşiltepe Belediye Başkanı Erdem Zaman, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Huzurkent Yaş Sebze ve Meyve Festivalinde bir duyarlılık örneği göstererek en iyi ürün yetiştirici yarışmasına katıldı ve Başkan Mustafa Akgül'e destek oldu.  

Çiçeği burnundaki başkan Erdem Zaman, en iyi yeni dünya yetiştiriciliği dalında birinciliği tek başına alırken; en iyi fasulye dalında ise üçüncü oldu. 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Erdem Zaman, bu tür etkinliklere katılarak hem komşu belediyelere destek olmak hemde üretici çiftçilerin festivallere katılmalarını sağlamada katkıda bulunmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi:  

"Bölgemizde ilk defa yapılan Yaş Sebze ve Meyve yarışmasına katılmış olmaktan beldem ve kendim adına büyük bir onur duydum. Oldukça renkli bir festival oldu.

Bende düzenlenen yarışmalarına katılarak destek oldum. Bölgemizin gelişmesine ve bölgemizin adının duyrulmasına vesile olacağına inandığım her türlü etkinliklere beldemin ve benim gücümüz yetiğince katılmayı kendimize görev sayıyoruz.

Çiftçinin yıl boyunca emeklerinin karşılarının sergilendiği bu festivalinin önümzeki yıl daha da renkli geçeceğini düşünüyorum", dedi.