Tarsus Belediye Meclisi toplantısında TOKİ'ye toplu konut projesi iÇin 700 dönümlük alanın tahsis edilmesi ve TOKİ ile yapılacak görüşmeler iÇin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Kocamaz, belediyenin hiÇbir menfaati olmadığı halde vatandaşların ev ihtiyacının karşılanması iÇin FevziÇakmak Mahallesi'nde bulunan fuar alanı, belediye tesisleri dışında kalan bölge ve 82 Evler Mahallesi girişinde bulunan Araştırma Enstitüsü yanındaki toplam 700 dönümlük araziyi TOKİ'ye tahsis edeceklerini söyledi.

Kocamaz, dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşmada, kentin kalkınması ve gelişmesi iÇin sürekli işadamlarıyla görüştüğünü belirterek, "Berdan 1 ve Çukobirlik'in olduğu yere alış verişi merkezi yapılması iÇin görüşmeler devam ediyor. Biz bu konularda olumlu görüş bildirdik.

Biz gerekli oluru ve desteği veriyoruz. Artık Tarsus'un gelişimi iÇin banka ve yastık altına para saklayanların da bu faaliyetlere girmeleri gerekmektedir" dedi.