Cumhuriyet Halk Partisinden Huzurkent Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Veli Dev ismini açıkladı.  

TarsusHaber.Com Genel Yayın Koordinatörü Serhan Geçim'i ziyaret ederek bir süre görüşen CHP Huzurkent Belediye Başkan aday adayı Veli Dev, sosyal demokrat çizgide politika yaptığını belirtti.

Veli Dev, Huzurkent Kasabasının kuruluşundan bu yana Huzurkent halkı ile birlikte yaşadığını ve bir dönem Huzurkent Belediye Başkanlığıda yaptığını hatırlatarak şunları söyledi: "Huzurkent'te yaşayan herkesin sorunlarını ve bunların çözüm yollarını bilmekteyim.

Bu aşamada CHP'sine müracat ederek aday adaylığı başvurusunda bulundum. Partimin şahsımı aday göstermesi ve halkımın değerli oylarıyla Huzurkent'i "HUZUR İÇİNDE" yönetmek istediğimi özellikle ve öncelikle belirtirim.

Veli Dev, aynı zamanda belediye başkanlığının yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesinde de yönetici olarak çeşitli birimlerde görevlerde bulunduğunu tecrübe ve birikimlerine güvendiğini sözlerine ekleyerek düşüncelerine şu yönde devam etti:  

"Huzurkent'in sorunlarının çözümünde kendi birikim ve tecrübelerime ilaveten gerek Mersin Büyükşehir Belediyesine gerekse Tarsus Belediyesi ve diğer komşu belediyelerimizle Huzurkent'in çıkarları doğrultusunda her türlü koordineli ve işbirliği içinde bulunacağım.

Ayrıca iş çevreleriyle de sıcak ilişkilerde bulunarak; Huzurkent kasabamızda çeşitli yatırımların getirilmesi ve yeni iş olanaklarının açılmasında öncülük yapacağım.

Huzurkent halkımız bir bütündür adeta bir aile gibidir. Bende kendimi ailenin bir bireyi gibi görmekteyim", dedi.