Cuma günü Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi Sahibi Mehmet Geçim'e yapılan saldırı Tarsus'ta tepki ile karşılandı.  

Tarsus Haber olarak basına saldıranların her zaman karşısındayız. Tarsus Yeni Doğuş Gazetesinin açıklaması ise şöyle;

BİZİ BAŞIBOŞLAR YILDIRAMAZ

Gazetemiz Sahibi Mehmet Geçim'e evinin avlusunda cuma günü sabah 8.30'da saldıran İsmail Demirpas isimli şahıs, vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalanarak polise teslim edildi.  

Yeni Doğuş Gazetesi sahibi Mehmet Geçim'e 4 yıl önce de işyerinin önünde 2 kişi saldırmış ve bunlar yine esnafların tespiti ile polis tarafından yakalanarak adalete teslim edilmiştir.  

Bu yapılan her iki saldırı da Tarsus'ta kendisine yer edinmek isteyen ve Tarsusluları korku ve panik havasına sokarak Tarsus polisini de kendilerine zaafa sokmak ve istedikleri gibi at koşturmak olduğu tahmin edilmektedir.

Yeni Doğuş Gazetesi olarak biz bu saldırılardan korkmuyoruz ve yazılarımızda tavrımızda hiçbir değişiklik yapmadan dün ne isek, bugünde aynen yazılarımıza devam edeceğiz.  

 Bizim devletin polisine güvenimiz sonsuzdur. Zaten Tarsus'ta polisiye olayda emniyetin başarısı da bilinmektedir. Tarsus polisi bu saldırıların arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyor ve bu şahısların uzantılarını da bulacağına inancımız sonsuzdur.  

19 yıldır bir fiil günlük gazete çıkarmaktayız. Bugüne kadar doğru doğru, eğriye eğdi olduğunu yazdık bundan sonra da yazmaya devam edeceğiz. Bu saldırılar bizi korkutamaz, sindiremez.

Olayın duyulmasından sonra gazetemize bizzat gelen ve telefonlarıyla bize destek olan Tarsus halkına, Kaymakam Abdülhamit Erguvan'a, Emniyet Müdürümüz Fatih Necdet Öztürk'e, Milletvekillerimiz Ali Oksal ve Saffet Benli'ye, siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyor ve tekrar diyoruz ki devletten daha büyük kimse yoktur ve Tarsus Polisi de bu saldırganın arkasındaki kişi veya kişileri bulacağına inancımız tamdır. Saygılarımızla...