Mersin Haber / TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda Bucaspor'un ardından Bank Asya 1. Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nda, teknik direktör arayışları sürüyor.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada, Ercan Albay ile sözleşmenin sona ermesinin ardından yeni teknik direktörü belirlemeye yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Belirledikleri bazı kişilerle görüşmelerde bulunduklarını ifade eden Kahramanlı, ''Hocamızı bu hafta netleştireceğiz'' dedi.

Galatasaray'da forma giyen ve 2001-2002 sezonunda 21 golle Türkiye 1. Futbol Ligi gol krallığını İlhan Mansız'la paylaşan Arif Erdem ve geçen sezon Kasımpaşa'yı çalıştıran Uğur Tütüneker olmak üzere bazı kişilerle görüştüklerini anlatan Kahramanlı, şunları kaydetti:''Bir an önce hocamızı getirip, transferlere hız vermek istiyoruz. Çünkü ne kadar erken kadromuzu oluşturursak, lige o kadar iyi bir hazırlık yapma fırsatını yakalayacağımıza inanıyorum.''

Transferlerin oluşmasında belirlenecek teknik direktörün görüşlerine önem vereceklerine işaret eden Kahramanlı, iki yabancı futbolcuyu da renklerine bağlamayı düşündüklerini sözlerine ekledi.