Tarsus'ta meydana gelen trafik kazasında LPG’li otomobil alev aldı. Yaralanan 4 kişi son anda vatandaşlar tarafından kurtarılırken, olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaza, dün akşam Gazi Paşa Bulvarı ile Mavi Bulvar’ın kesiştiği kavşakta meydana geldi. 25 yaşındaki Abdurrahman Öztürk yönetimindeki 33 B 0033 plakalı otomobile, kontrolsüz bir şekilde kavşağa giren 52 yaşındaki Feride Çoban yönetimindeki 33 NFU 78 plakalı otomobil çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle LPG’li olan 33 NFU 78 plakalı otomobil alev aldı. Otomobilin sürücüsü ile beraberindeki 24 yaşındaki Mehmet Emin Cengiz, 64 yaşındaki İbrahim Tekir ve 83 yaşındaki İshak Çoban ise yaralandı.

Çevreden kazayı görüp, koşan vatandaşlar, alev topuna dönen otomobildeki yaralıları sürükleyerek güçlükle çıkarttı. Kazazedelerin son anda kurtarılışı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Diğer otomobilin sürücüsü ile yanan otomobilden çıkartılan 4 yaralı, götürüldükleri Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yanan otomobil de itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.