Tarsus' a bağlı 14 kilometre uzaklıktaki Kulak köyünde önceki gün meydana gelen 3 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan cinayette 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu bildirilen 1 kişinin ise arandığı öğrenildi. 

Kulak köyünde S. ve E. aileleri arasında çıkan kavgaya A.G., C.G., A.S., M.S., F.G., A.E., M.E, Y.E. ve N.E. karıştı.

Edinilen bilgiye göra, aralarında uzun süredir muhtarlık seçimleri nedeniyle huzursuzluk bulunan ve amca oğulları olan S. ailesine mansup kişiler gözdağı vermek için köy kahvehanesine gelerek kahvede oturmakta olan A.E ve M.E.'yi tartakladı.

Bunun üzerine kahvede bulunan A.E, M.E., Y.E., kahvehaneye kendilerini dövmeye gelen A.G, C.G, A.S., M.S ve F.G ile karşılıklı kavga etmeye başladı.

Daha sonra silahların konuştuğu kavgada ise karşılıklı açılan ateş sonucu S. ailesinden M.S., A.S. ve dayıoğlu F.G ile E. ailesinden M.E ağır, Y.E ise hafif şekilde yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mevlüt Sarı, Faruk Gül ve Muhammet Ercan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarmanın olaya el koyması sonucu olayla ilgisi bulunduğu bildirilen Y.E., N.E.,  A.S., C.G., A.G., gözaltına alındı. Olayın firari sanığı A.E.'nin ise arandığı öğrenildi. 

Jandarmanın köyde aldığı geniş güvenlik önlemi sayesinde başka olayların olması engellendi. 

Önceki gün meydana gelen cinayette ölen 3 gencin cenazeleri gözyaşları arasında dün toprağa verildi. 

Adana Adli tıp morgundan alınan cenazelerden M:E'nin cenazesi Kulak köyünde yıkandıktan sonra Huzurkent Beldesindeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze defin sırasında M.E'nin yakınları ağıtlar yaktı.