Genç Parti Tarsus Yönetimi ve çok sayıda partili düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

CHP'ye katılan yeni üyelerin parti rozetlerini Milletvekili Ali Oksal ile Belediye Başkan Adayı Adil Aktay taktı. CHP Milletvekili Ali Oksal, yarınlara daha iyi bakabilmek için tüm sosyal demokratları CHP çatısı altında toplanmaya çağırdı.  

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Avukat Adil Aktay, geldikleri günden beri Tarsus'ta siyaset ve siyaset yapmanın çehresini değiştirmek amacıyla çıktıkları yolda başarıya ulaştıklarını söyledi. Adil Aktay, GP'den katılan ilçe yönetimi ve üyelerinin partilerini tercih etmesiyle daha da güçlendiklerini belirtti.   

Genç Parti Tarsus İlçe yönetimi ile değişik partilerden toplam 80 kişi düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. GP'den istifa ederek CHP'ye katılan Hasan Fırtına, Yılmaz Ölmez, Haluk Şahin ve Murat Yılmaz'ın parti rozetlerini CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal ile Tarsus Belediye Başkan Adayı Adil Aktay taktı.

CHP' ye katılımın süreceğini belirten Milletvekili Ali Oksal, yarınlara daha iyi bakabilmek için tüm sosyal demokratları CHP çatısı altında toplanmaya çağırdı.

3 Kasım'da Tarsus merkezi'nde tüm partileri geride bıraktıklarını ifade eden Oksal, 28 Mart seçimlerinde de oy oranlarını daha da yükseklere çıkartacaklarını kaydetti. Mevcut belediyenin yaptığı hizmetlerin küçümsenemeyeceğini dile getiren Ali Oksal, hizmetlmer yapılırken sosyal yaşamın yok olma noktasına geldiğini savundu.

Tarsus Belediye Başkan Adayı Adil Aktay'da katılımlar dolayısıyla yaptığı konuşmada; Tarsus'ta siyasetin, siyaset yapmanın çehresini değiştirmek iddiasıyla çıktıkları yolda başarıyı yakaladıklarını kaydetti.

Tarsus için önceliklerimizi kabul eden herkesle aynı taraftayız diyen Adil Aktay, "Sosyal adalet, fırsat eşitliği, insana yatırım gibi değerlerimizi paylaşan herkesle aynı saflardayız.

Tarsus'ta işsizlik ve yoksulluğu ortadan kaldırmak için geliştirdiğimiz projelere inanan, bunları hayata geçirmek için çalışmaya hazır olan herkes bizdendir Bugün aramıza katılan değerli arkadaşlarım, bu bakış açısının Tarsus'ta kök salmaya başladığının en güzel kanıtlarından birisidir. Hepiniz aramıza hoş geldinizdedi", dedi.