Doğru Yol Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, Buğday Pazarı civarında konvoylarına taşlı saldırı yapıldığını bir kişinin yaralandığını, reklam panolarının da tamamen tahrip edildiğini söyledi.  

Dr. Kaleli Babaoğlu, konvoylarına taşlı saldırı yapanları bildiklerini ve haklarında şikayetçi olduklarını belirtti. Rakiplerin, yıldırma politikası uygulamaya başladıklarını ifade eden Dr. Babaoğlu, "Meyve veren ağacı taşlıyorlar" dedi.  

Doğru Yol Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu'nun seçim aracı bir grup kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Buğday Pazarı civarında meydana gelen taşlı saldırıda bir kişi de başından aldığı taş darbesiyle yaralanarak tedavialtına alındı.

Seçim araçlarına taşlı saldırıda bulunan kişiler hakkında şikayetçi olduklarını belirten Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, insanları tahrike sürüklemek isteyenlerin cezalandırılmasını istedi.

Gümbür gümbür geliyoruz ve bu gelişimizden rahatsız olan rakiplerimiz, bizlere yıldırma politikası uygulamaya başladı diyen DYP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, yazılı basın açıklaması yaparak şunları söyledi:  

 "Meyve veren ağaç taşlanır dedik, maalesef taşlanmaya başlandık. Seçim aracımıza Buğday Pazarı civarında kimliği malum! parti mensupları tarafından atılan taşlar sonucu seçim aracımız zarara uğrarken, araç içinde bulunan küçük bir kardeşimiz de başından aldığı taş darbesi sonucu yaralanmıştır.

Keza kentin değişik bölgelerindeki bilboardlar ve reklam panolarımızdaki afişlerimiz yırtılmakta, hakkımızda ise asılsız dedikodular üretilmektedir. Biz tüm bu olanlara rağmen bildiğimiz yoldan dönmeyeceğiz. İlkelerimiz doğrultusunda dürüst siyaset çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Gümbür gümbür gelişimizi kimse engel olamayacak. 29 Mart sabahı iktidarımıza herkes merhaba driyecek." Tarsus Belediye Başkanlığı için bizim dışımızda kiç himse heveslenmesin diyen DYP Adayı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, "Tarsus halkı ilkeli, dürüst bir kadın belediye başkanıyla tanışacak" dedi.