Çiçekli Köyü'nde cinnet geçiren adam eşini öldürdü ikiz kızlarını da ağır şekilde yaraladı. M.K ve M.K adlı 12 yaşındaki çocuklar Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken,  İhsan Koçak jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan ve cinnet geçirerek mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla 14 yıllık eşi Nazmiye Koçak'ı öldürüp kızlarını da ağır yaralayan  İhsan Koçak'ın sorgulaması sürüyor.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki akşam saatlerinde, Tarsus'a bağlı Çiçekli Köyü'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan İhsan Koçak(38), akşam geldiği evinde eşi Nazmiye Koçak'ı (35) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren İhsan Koçak, mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak 14 yıllık eşi Nazmiye Koçak''a saldırdı. İhsan Koçak, çeşitli yerlerine sapladığı bıçakla eşini öldürürken, kendisine engel olmak isteyen 12 yaşındaki ikiz kızları M.K ve M.K'yı da ağır yaraladı.

Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.K ve M.K adlı ikiz kız kardeşler, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  İhsan Koçak, Çiçekli Jandarma Komutanlığı tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çiçekli Jandarma Karakolu'nda sorgulandıktan sonra Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderilenİhsan Koçak'ın verdiği ifadesinde, arkadaşı Ömer Gök'ün bir gün önce intihar etmesinden dolayı psikolojik bunalıma girdiğini, eşini de aralarında çıkan tartışma sonrası kendini kaybederek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.